Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok.
A hétvége óta itthon vagyok Debrecenbe. Voltam is tegnap dokinál meg védőnőnél, minden oké volt, vérvétel stb. Ma voltam az első NST-n, az is renedbe volt, viszont a doki magasnak találta a vérnyomásom (146/95) így leküldött még egy vérvételre meg vizeletre. Előtte is néztek pisit, úgyhogy 2 nap alatt 3szor adtam már mintát :D remélem azért minden oké lesz. Holnap még benézünk bababoltba, mert rájöttünk hogy nincs rózsaszín hazahozós cuccunk, és hát anya erősködik hogy nyilván rózsaszínbe hozzuk majd haza :D egyébként minden oké, mostmár egyre türelmetlenebb vagyok. Éjszaka 2 óránként pisilek.. 37+5nél járunk <3 :)
B
Felenk is minden rendben, nekem meg 4 het van hatra durvan!:)
En jovohet penteken megyek az elso nst-re!:) varom mar, hogy milyen!:)))
S
Sziasztok! :) Hát igen, izgalmas napok ezek. :) Mi is mindent beszereztünk már, a kórházi napokra is összecsomagoltam. :) Amúgy pont most néztem, hogy milyen szépséges kislány rucikat lehet kapni a Tesco-ban. Tele vannak rózsaszínnel és a minőségük is jónak tűnik. ;) Itt, Pécsett, most éppen hatalmas leárazások is vannak (gondolom országszerte is hasonló a helyzet a szezonváltás miatt), szóval tényleg nagyon megéri. :)
Jajj, én is olyan izgatott vagyok már, pedig még nekünk is van bő egy hónapunk. Ma vagyunk 35+1 hetesek. :) Tényleg, hogy álltok a jóslókkal? Volt már "szerencsétek" betekintést nyerni a fájások világába? :) Hála Istennek, nekem "csak" a derekam szakad le, a görcsök eddig messziről elkerültek. :)
Mi is pont ma vagyunk 35+1 hetesek! 😆
Hogy lekopogjam se joslo, se kemenyedes meg nem volt! A magneziumot is jovohet csutortokig kell szedni, aztan nincs kizarva, hogy majd jonnek a gorcsok!:)
Huuuu nekunk rengeteg ruhank van hal istennek, anyukam mire mindent kivasalt... 😃😃😆😆
Sziasztok!
Ki, hogy van?
B! Te meg egyben vagy?:)
S
Hali! Orulok, hogy jol vagytok ti is!:)
En csaszaros leszek, amugy sem lett volna apas szules! Anyukam lett volna bent...;)
Kerdezo! Voltatok mar nst-n?
Lehet B megszult??? 😊
Na sziasztok, örülök hogy nálatok is minden rendben és jól vagytok.
Igen, megszületett a kislányunk :)))
Szerda reggel 10re mentem nstre, de újfent nem tetszett a dokinak a 140es vérnyomásom, ezért vettek vért mert kért egy olyan 24órás mérős gépet rakjanak rám. Na erre az mért 160 meg 190et.. vissza a dokihoz, akkor megvizsgált, mondta hogy lehet jobb lenne már megszülni ezt a babát. Ó mondom én venne vagyok :D igaz nem erre készültem reggel, de így 2kor már szülőszobán voltam, de másnap reggel 7ig csak a vérnyomásom nézték meg vért vettek ilyenek. Közbe hajnalban 4:40kor megrepedt spontán a burok, onnantól szivárgott végig a víz, jöttek erősebb fájások már 4-5 percesek, de volt 1-2 percenként, abszolút rendszertelen volt. Megnézett a doki csak egy ujjnyira voltam nyitva. Visszajött később 7 előtt és mondta úgy döntöttek legyen császár, mert nem áll be a vérnyomásom, meg kevés ez az egy ujjnyi tágulás, nem úgy halad ahogy kéne. Úgyhogy 7kor műtő.
7:25kor született meg Dorina; 3500 gramm és 56 cm. Minden rendben van vele :))) gyönyörű hajasbaba, annyi haja van... punk sérót csinálnak neki még a csecsemősök is :D mostmár alakul a szoptatás is, tegnap még jobban csak cumizott, szívta végig, én azt hittem evett, de a mérés alapjám nem szopizott semmi, na akkor kicsit kibuktam.. még a szülőszobán megfáztam, így császárosan baromi kellemetlen egész nap orrot fújni, tegnap nekikezdtem köhögni is. Hiányzik már a párom a kutyám, otthon akarok lenni, a megfázás, az hogy itt alig lehet pihenni... szóval tegnap kicsit kibuktam :D de remélem ma már hazaengednek. Nem bababarát a kórház, úgyhogy még az apja is csak üvegen keresztül lathatta. Na hát azt hiszem nagyvonalakban ennyi :) majd még írok ha van fejlemény :)
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!