Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Biztos mert egyszerre voltunk kiirva!:)
Neked most mennyi idős a kisasszonyod?
Ugy repul az ido, hogy hihetetlen, mar 2 hetes mulott Viki is!:)
Az ejszakak valtozoak, van amikor jokat alszik es van olyan h nem akar aludni! Bezzeg nappal... Alszik egesz delelott meg egesz delutan! Ezen kellene vmit alakitani.
S
Biztos az idő is bekavar náluk, most jó idő volt a héten, aztán megint mondják az esőt, akkor lehet rosszabb lesz, megint megérzik a hideget :( Dorci is aludt ma egész nap, ezt játsza 3napja, 7körül fürdés és fent lesz hajnal 1ig :D De cserébe átalussza az éjszakát és fél8kor kel :)) 5hetes múlt :) a héten jókat sétáltunk, párom délutános volt, aztán hogy ne kelljen még 10 után levinni a kutyát, sétáltunk egyet hármasban, ő jókat aludt. Azonnal elalszik ahogy bekerül a babakocsiba, vagy autóba :)
Ti mikor viszitek ki sétálni? Párod tud segíteni otthon?
B
Biztos az ido is ... Lehet
Nalunk is megvolt a furdes de most elaludt, igy tuti kelni fog ejfel korul es megint fent lesz!
Mi most 3 orat voltunk a levegon, vegig aludta!:) sajnos jon a rossz ido! De a lenyeg h eso ne essen es akkor lehet setalni.
Parom segit, de inkabb a haztartas korul. Bevasarol, intezi a hivatalos dolgokat, este a furdetesnel segit meg amig en letusolok addig babazik! ;)
Mindig vicces dolgok tortennek addig! Minap cumit nyomott a szajaba!:)) aztan a nagyparnan fekudt elegge megemelve, aztan tv-znek..
S
Hali. Mi most hazajöttünk megint Debrecenbe egy hétre. Manökámat kisajátítják a nagyszülők :) de ma nagyon nem megy az alvás :( kb 11órája ébren van, egyszer aludt félórát egybe, meg 3szor 10percet. De szerencyére nem annyira nyűgös, nemigazán sìrt. De hogy bír ennyit ébren lenni... amúgy jól vagyunk minden oké.
27èn megyünk a 2hós oltásra, és elvileg november elején megkapja a BCG-t is. Ti hogy vagytok? Hasad rendbejött? Mesélj hogy telnek a napok?
B
Szia! Orulok,hogy irtal!:)
Az alvas nalunk se megy! Vannak napok amikor egyszeruen nem alszik csak 10 perceket...:) pedig Viki meg pici! Az esti alvassal is kuzdunk! Van , hogy este 11 mire elalszik, en meg mar kesz vagyok!
Mar 2 honapos lesz a kisasszony?? Az igen!!:)) gyorsan telik az ido!;)
S
Sziasztok! Bocsi, hogy ennyi időre eltűntem. Igen, időközben megszületett Barnabás is, bár váratott magára néhány napot! :) 3390 g és 51 cm. :) Spontán szülés volt, de közben sajnos megrepedt a hüvelyfalam és utána műteni kellett (a baba túl nagy volt a testemhez képest). De most már minden oké. holnap leszünk 4 hetesek! ^^
A hasfájás nálunk is beindult, sajnos. :( Mindent kipróbáltunk már: espumisan, infacol, bio gaia, meggymagpárna, adamo hinta, anyaméh hang... tényleg mindent. de az éjszakáink még így is döcögősek. :/
Amúgy félig anyatejes, félig tápszeres. A műtét miatt később tudtam elkezdeni szoptatni is, és mindig több az igénye, mint amennyi tejem van. Iszogatom a tejserkentő teát, sört és fejek is. De még így is csak 60 ml-ket tudok fejni, Barni meg már 100 felett eszik. :/ Emiatt amúgy szépen gyarapodunk, már 4270 gramnál járunk. :) Ti babócáitok mekkorák? :) Mi a helyzet velük és persze veletek? :) Volt már, hogy átaludták az éjszakát? :)
Kedves Kerdezo! Gratulalok Barnabáshoz, nagyon szep es vagany neve van!:) a meretei is tokeletesek, biztos formas kis krapek!;)
A szules milyen volt? Ha van kedved elmeselheted!:)
Nalunk is slager a hasfajas mar 1 hetes kora ota!:( igaz, higy Viki csak szopizik de sajnos tenyleg nem segit semmi! Most a gripewater-t probaljuk ki! Habar azt mondjak csak az ido segit!:( ennyire nem szamoltam meg a heteket...
Egyelore csak alom, hogy at aludja az ejszakat! Este orulok ha elalszik 11- kor, aztan 3-4 fele eszik meg 6-7 korul es vegul 8-9 korul kelunk ki az agybol! Ugyanis velem alszik a nagyagyban!:))
Köszönöm! ^^ Nekem pozitív élményeim vannak a szülésről. :) Mivel túlhordtam Barnust, ezért minden másnap jártam oxitocin terhelésre. Nos, 28-án reggel is mentem, és láss csodát, két óra múlva is meg voltak a fájások. :) Igaz, rendszertelenül, de voltak! :) Végül délután 2 órára rendszereződtek, így már 100%-ig biztosak voltunk abban, hogy nemsokára babázhatunk. Hihetelenül jó érzés volt. Délután fél 5-kor indultunk be a kürházba, de előtte még beugrottunk a közelünkben lévő Tescoba. :D 8 perces fájásokkal flangáltam a ruha részlegen, mert éppen akkor rá jött az 5 perc és a férjem mélyreszántó beszéde ellenére én meg voltam arról győződve, hogy nem lesz elég egy köntös, így elenegedhetetlenül fontos, hogy még most meglegyen, hogy másnapra szépen, kimosva be tudja hozni. Ne kérdezzétek mi tört rám, én magam sem értem.
Aztán beértünk... Sétálgattam, jól el voltunk, majd este 8-kor már bedurvultak a dolgok. Kezdetem igazán érezni, hogy milyen is vajúdni. Ekkor már 2 ujjnyira nyitva voltam, így hívták a dokimat. Ő beért és mivel ahhoz képest lassan tágultam, így úgy saccolta, hogy csak reggel 6-7 körül lesz baba. Javasolta az epidurálist, mert addig még rengeteg idő vissza volt, és félt, hogy nagyon lefáradoka végére. Hát, ezzel egyet értettem, szóval rábólintottam. Meg is kaptam a tesztadagot, de kiderült, hogy allergiás vagyok valami összetevőre. Teljesen lezsibbadtam a lábamtól egészen a mellkasomig. Levegőt is alig kaptam. Leesett a vérnyomásom stb. Szegény férjem, köpni-nyelni nem tudott. Na, de én sem... Még a nyálam is kifolyt, mert nem tudtam nyelni sem. Akkor kiürítették a szervezetemből, szóval kemény 20 percig nem éreztem a fájásokat. De őszintén, nem bántam, hogy így alakult. Már akkor is, inkább örültem, egyrézt, hogy megint "jól" vagyok, másrészt meg mert így átérzem, hogy milyen is ez a folyamat. Aztán csodák csodájára egész gyorsan tágultam, és végül a vártnál jóval előbb, éjszaka 2:03-kor megszületett Barnus. ^^ A tolófájásoknál repedt meg a hüvelyfalam, nagyon sok várt vesztettem, szóval gyorsan el is vittek a műtőbe. DE! A babust még rám tették pár pillanatra. Hihetetlen érzés volt, sosem fogom elfelejteni. Aztán utána apa maradt a babóval 2 órán keresztül. :) (Baba-barát klinika) Hát, ennyi. :)
Jaj, szegény Viki. :/ de azért egész sokat alszik, ha úgy vesszük. 11-től 3-ig, az nagyon jó. Nekem egy álom lenne! :D Mi még 2 óránként kelünk fel enni. Fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám kicsit kitolni. :/ Elég fárasztó. Ha meg még a pocak is fáj, akkor brutálisak az éjszakák. Nagyon fárasztó. de vigasztal. hogy délelőttönként szépen alszik! :) Ja, és az is, hogy tegnapelőtt 4 órát aludt egyhuzamban! El sem akartam hinni. :D
Mikor kezdtétek a gripewater-t? Látsz valami javulást? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!