Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Szia Betti! Hogy vagytok? Mindjart 1 eves lesz Dorci!:))
Szalad mar? Fogacska mennyi van mar? Meselj! Nyaralas stb!:)
Viki mar lepeget kapaszkodva, egyre tokeletesebben uzi ezt a mozgasformat, jokat eszik de foga sajnos meg nincs de mar annyira szenvedunk, hogy borzalom!:(
Mi meg nem voltunk sehol, balcsit tervezzuk de igy, hogy 6-8x kelek hozza semmi kedvem nyaralgtni.
Szilvi
Jah kuldj email cimet es oda kuldok fotot, egyszerubb telefonrol mint a kepfeltoltessel.;)
Sziaa. Jajj sajnálom hogy szenvedtek :( mi szerencsére ezt megúsztuk. Jobbulást Vikinek, neked pedig kitartást :) hamarosan kibújnak, aztán majd nem győzöd számolni :D
Igen, ma 11 hónapos :)) elrepült az idő. Filmekben szokták mondani mikor néznek a gyerekekre, hogy mikor nőttek így fel? Hát mostmár kezdem érteni :)
Nyaralás nem lesz, talán majd jövőre. Majd a jövőhónapi 1 hetet otthon betudjuk annak :D
6 foga van, egyelőre nem látom hogy jönne neki másik. Megvoltak már az első lépései, de még nem erőlteti. Megmaradt az ágynál rohanás meg mászva "futás" :D sokszor nem győzöm kergetni a lakásban :) Mesélj még te is. Mit vesztek szülinapra? Torta lesz?
bettike5@citromail.hu
Kuldtem kepet!:)
Lesz maj torta persze csak nem tudom hogy meg milyet szeretnek neki. Ajandekot meg vegkepp nem tudok most mert megvan mindene amire szuksege van. Lehet majd mesekonyvet vagy ilyesmit veszunk vagy kerunk.:)
Sokat dumal a maga nyelven, hatalmasakat sikongat es kiabal. Remelem, hogy hamarosan kibujik a foga mert nehez ezt a szenvedest elviselni, hiaba kenem dentinoxal meg kap
Chamomillat de gyoyszerezni nem akarom.
Dorci is nagyon ugyes akkor, tenyleg annyira gyorsan telik az ido!! Hihetetlen, hogy mar kesz kis gyerekek nem is babak mar...;)))
Dorci miket eszik?
Viki mar szokja a darabos eteleket de ezekkel meg nem lakik jol mert 5 perci mammog egy falat kenyeren.:)
Az etvagya meg szerencsere jo. Habar a gyumiket kevesbe szereti. Zoldsegek es hus johet!:)))
A teraszon szokott nagyokat pancsizni, majd el repul ha meglatja a medencejet. Gyosran tud ő is maszni, nem is ertem hogy tudnak ilEn gyorsak lenni.
Nekem mar reg letort volna a terdkalacsom!:D
Szia, ne haragudj, mindig kimegy a fejemből hogy írjak.. :) nagyon nagyon gyönyörűsèges Viki :) :) nem tudom már írtam e, mi fülbevalón gondolkodtunk, hogy kap egy újat mert ezt sokszor kiràntotta már sajnos :( meg cipőt, kapott egyet a mamától májusban, de már ki is nőtte..
és nagy büszkeségünkre ma gondolt egyet este fél 9kor és elindult :D :)
Juppiiiiii de jo!!! Biztos cuki ahogy megy Dorci!!!
Kepzeld, itt meg van fogacska! 😍😉 ugy harap mintha tuvel szurkalnanak!
Egy kis szandit en is vettem most neki mert annyira lent akar lenni a foldon de a szabadban adom csak ra.
Hihetetlen gyorsan nonek ezek a gyerekek! Naprol napra okosabbak is! Viki most olyan cuki mert kimutatja, hogy szeret! Bujik, olel... Persze tudatosan mert mondom neki hogy szereted anyat? Es hozzam bujik meg oleli a nyakam!;) aztan nagyon erzi a ritmus mert raszokott hogy tancol!:)😂
Es mennyit ment Dorci onalloan? Azota is ig kozlekedik? Huuu mindjart 1 eves!!':))
Szilvi
Igen nagyon cuki :D ma eddig azèrt mèg visszafogta magát majd lehet megint este jön rá :D nagyon ügyes volt szèpen fordult is, azért összességèben ment vagy 20 mètert ( a 3.próbálkozásra ) kiment a szobából végig a folyosón ki a konyhába onnan vissza folyosó szoba. Persze egyszer kètszer előre bukott, de szerencsére egyikből sem volt sírás :)
és te milyen cipőt vettél? Tegnap nèzegettem, de nem találtam jót. Vagy teljesen zárt meg magasszárú volt vagy papucs vagy nagyon puha. Vagy nagyon drága :D pár hónapra nem akarok 15ezret kiadni.. őszre lehet ezt is kinővi.
Igen ezek a bújások olyan aranyosak :) az egyik legszebb dolog. Barátnőm is mondja úgy várja már, hogy legyen ilyen vissza jelzés ( neki most 3 hónapos a lánya )
Viki szopizik még? Lehet írtad már korábban, de most nem jut eszembe :)
Szia! Nem szopik mar,8 honaposan vegleg befejezte! Sajat magat szoktatta le, tejem pedig volt..., na mindegy ez van!;)
Mi nem akarunk fulbevalot egyelore, majd ha nagyobb lesz es szeretne.
Jott azota meg egy fogacska!!;))))
Dorci miket eszik? Darabos kajakkal hogy all? Es az onallo jaras? Azota mar fut biztos!?;)
Na szia!
Ó hát már a 8 hónap is tökéletes :) remélem ha lesz még egy baba őt majd sikerül nekem is szoptatni. Egyébként te hogy élted meg az egészet? Maga a szoptatás milyen volt? És a leszokást hogy viselted?
Terveztek még babát valamikor?
Mi úgy 5 éven belül. De mindenképp visszamegyek dolgozni, ha 2 éves lesz megy bölcsibe. Lassan többet kéne közösségbe járnunk, de mikor megyünk a játszira sosincs ott senki :D
Igen, van hogy úgy neki iramodik, hogy szinte fut :D De azt mondom még előnyben részesíti a mászást, hisz még úgy stabilabb és gyorsabb :) de sokat próbálkozik. Viszont aznap este ment a legtöbbet egyedül :D
Megrendeltük a tortát a héten, barackos túros lesz, és minnies :) ma megyünk haza, majd küldök képet a szülinapjáról :)
És megint mehetünk fodrászhoz is mert megint nagyon hosszú a frufruja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!