Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
2/258 A kérdező kommentje:
Jajj de jó!! :) Én 5+3 (bár ez még nem pontos, nem voltam még dokinál.) Te voltál már? :) Ha igen, mit láttak az Uh-n? :)
2015. jan. 19. 17:16
3/258 anonim válasza:
Nem, még én sem voltam. Szerdán megyek :-) én a mensi első napjától számolom, úgyhogy a szerint pontos. :-) pénteken szerettem volna menni, de szerda délután rendel doki úgyhogy ízgulok nagyon. Első baba :-)
4/258 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy számolom, meg persze már az összes online terhességi, szülési kalkulátort igénybe vettem. :) de ha esetleg nem középidőben fogant, akkor valószínűleg nem pontos. Szerdán? De jó! :) Majd írd meg mi volt. Én pénteken megyek, és én is nagyon izgulok! :) Nálunk is ő az első, aki beköltözött a pocakba. :)
2015. jan. 19. 17:30
5/258 anonim válasza:
Dejó :-) gyorsan összejött? :-) én nem akartam túl hamar menni, hogy ne stresszeljek a szívhang miatt. És még senki nem tudja, pedig már világgá kürtölném :-D
6/258 anonim válasza:
Jelen! :) Én kb. 6 hetes lehetek! (rendszertelenek a verzeseim)
7/258 anonim válasza:
Itt vagyok én is! :-) Én múlthét kedden mentem orvoshoz, akkor 5 hetesnek mondta a babát, és még nem volt szívhang sem. Holnap megyek újra :-)
8/258 anonim válasza:
Már én is az 5ödikben járok:) Uh-n is voltam,2 hét mulva már állitolag szivhangnak is kene lenni :)
9/258 A kérdező kommentje:
Úgy örülök nektek!! És persze gratulálok is mindenkinek! :) Nekünk nagyon hamar összejött a babó (1. próbálkozós hónapban). Nagy az öröm! :) Remélem minden rendben lesz pénteken. Ti mennyi ideig próbálkoztatok?:)
Kedves utolsó előtti, drukkolok neked holnapra! :)
2015. jan. 19. 19:25
10/258 anonim válasza:
Én igaz már 8 hetes vagyok, de 7 hetesen voltam uh on és már ritmusos szívverés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!