Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
kedves Kerdezö, elöször is jobbulast neked! en 4 het emelyges (neha hanyas) utan ma elmondhatom, hogy jobban vagyok, fel a fejjel, nem tart örökke :))
21-es vagyok egyebkent, holnap megyek a 2. vizsgalatra, rakerdeztem ma, es lesz UH is, ugyhogy viszem az embert is :D:D
remelem minden rendben, szoritsatok :)) 9+5 :) E
sziasztok, E vagyok, es tegnap voltam en is a 2. UH-n, kb. ugyanazokat tudom elmondani, mint az elözö hozzaszolo :D
kezecske, labacska, szivhang, jol felismerhetö kisbaba, es mindez 3 cm-rel, hihetetlen, a parom is teljesen odavolt :D
epp aludt a kicsi, de a nögyogyi felkeltette, es akkor lattuk mocorogni, nagyon meghato volt az egesz :)
legközelebb marcius 3-an megyek, es akkor mar van lehetöseg egy korai 4d ultrahangra, amit az orvos az esetleges fejlödesi rendellenessegek korai felismerese erdekeben ajanlott. szerintem megcsinaltatjuk, kivanom, hogy minden rendben legyen :)
a rosszulletröl: en mar kilabaloban vagyok belöle, mostmar tenyleg segit, ha eszem valamit es nem hagyom, hogy nagyon megehezzek, de tudom, hogy korabban alig birtam lenyelni valamit. kitartas csajok, elmulik (nekem is mar ez az 5. het, es tenyleg egyre jobb lesz).
egyebkent ugy nez ki a napom meg mindig, hogy egy oraval a szokott idö elött kelek, hogy legyen idöm enni meg "gyengelkedni", este pedig legkesöbb 9-kor az agyban vagyok, en azt vettem eszre, hogy ha nincs meg a napi 8-9 ora alvas/agyban fekves, akkor egy szenvedes a következö nap. egy probat meger, hatha nektek is segit ;)
az orvos felirt most nekem egy Nausema nevü gyogyszert, nem tudom, hogy otthon kaphato-e, itt eleg nepszerü. de ugy vagyok vele, hogy ha mar a "legsötetebb" idöszakot kibirtam, akkor most, hogy mar elmulo felben van, nem fogom beszedni.. :))
Ki hogy van azóta? Írjatok!:)
S
hehe, B, a mi idözitesünk elegge egyforma :D
en is kedden megyek legközelebb, akkor leszek 12+6, es en is 3 hete lattam :D
remelem en is, hogy minden rendben van, nehez igy, hogy meg semmit nem erez az ember az egeszböl (pl. babamozgas), ami megnyugtathatna..
szerdan irok majd, hogy mi volt :)
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!