Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/258 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hú, nagyon örülök mindenkinek!!! :) A mi babócánk is jól van, szépen fejlődik. Nemsokára 8 hetesek leszünk. :) Sajnos én is kórházban voltam a sok hányás miatt... Remélem elmúlik majd a 12. hét körül, mert nekem sem használ semmi. :/
2015. febr. 7. 09:50
 42/258 anonim ***** válasza:

kedves Kerdezö, elöször is jobbulast neked! en 4 het emelyges (neha hanyas) utan ma elmondhatom, hogy jobban vagyok, fel a fejjel, nem tart örökke :))

21-es vagyok egyebkent, holnap megyek a 2. vizsgalatra, rakerdeztem ma, es lesz UH is, ugyhogy viszem az embert is :D:D

remelem minden rendben, szoritsatok :)) 9+5 :) E

2015. febr. 9. 10:29
 43/258 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy? Én is voltam 2 napig kórházban, csomó infúziót kaptam! Akkor jobb lett sokkal, igaz émelygés volt de nem hánytam! Viszont vasárnap engedtek ki erre hétfőtől újra hányok, de legalább nem folyamatosan csak reggel este! Én is várom, hogy vége legyen ennek az időszaknak! Üdv S
2015. febr. 10. 07:24
 44/258 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Hú, majd írd meg, hogy mi volt ma az Uh-n és hogy mire számítsunk!! ;) Hát, őszintén szólva nem vagyok túl jól. Mikor bent voltam, én sem hánytam. Mikor hazamentem, másnap nálam is elkezdődött és azóta is tart. :( Nekem délután kezdődik és este van a csúcspont. Neked amúgy ajánlottak valami hányáscsillapítót a b6-on kívül?
2015. febr. 10. 17:35
 45/258 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 19-es és 32-es vagyok. Ma vagyok 8 hetes és 5napos. Túl vagyok már a nőgyógyászon, ultrahangon, vérvételen. Az uh egy életre szóló élmény volt, már megvolt a babának kezecskéje, lábacskája és hallottam dobogni a szívét,amit meg is könnyeztem. Legközelebb majd 12 hetesen kell visszamennem,de már alig várom. Jelenleg engem is gyötörnek az egész napos rosszullétek,de picit sikerült visszafogni. A nőgyógyászom ajánlotta a Dr. Czeizel magzatvédő vitamint,ami jó hányingerre is. Remélem mindenki jól van?! :)
2015. febr. 11. 07:31
 46/258 anonim ***** válasza:

sziasztok, E vagyok, es tegnap voltam en is a 2. UH-n, kb. ugyanazokat tudom elmondani, mint az elözö hozzaszolo :D

kezecske, labacska, szivhang, jol felismerhetö kisbaba, es mindez 3 cm-rel, hihetetlen, a parom is teljesen odavolt :D

epp aludt a kicsi, de a nögyogyi felkeltette, es akkor lattuk mocorogni, nagyon meghato volt az egesz :)

legközelebb marcius 3-an megyek, es akkor mar van lehetöseg egy korai 4d ultrahangra, amit az orvos az esetleges fejlödesi rendellenessegek korai felismerese erdekeben ajanlott. szerintem megcsinaltatjuk, kivanom, hogy minden rendben legyen :)

a rosszulletröl: en mar kilabaloban vagyok belöle, mostmar tenyleg segit, ha eszem valamit es nem hagyom, hogy nagyon megehezzek, de tudom, hogy korabban alig birtam lenyelni valamit. kitartas csajok, elmulik (nekem is mar ez az 5. het, es tenyleg egyre jobb lesz).

egyebkent ugy nez ki a napom meg mindig, hogy egy oraval a szokott idö elött kelek, hogy legyen idöm enni meg "gyengelkedni", este pedig legkesöbb 9-kor az agyban vagyok, en azt vettem eszre, hogy ha nincs meg a napi 8-9 ora alvas/agyban fekves, akkor egy szenvedes a következö nap. egy probat meger, hatha nektek is segit ;)

az orvos felirt most nekem egy Nausema nevü gyogyszert, nem tudom, hogy otthon kaphato-e, itt eleg nepszerü. de ugy vagyok vele, hogy ha mar a "legsötetebb" idöszakot kibirtam, akkor most, hogy mar elmulo felben van, nem fogom beszedni.. :))

2015. febr. 11. 08:40
 47/258 anonim ***** válasza:
S vagyok. Sajnos nincs mas a b6- on kivul amit biztonsaggal lehetne szedni':( rajottem, hogy az segit ha 2 orankent eszem par falatot, este lefekveskor is vmi konnyu kajat! Joghurt stb..! Ma orultem h nem hanytam hajnalban, de kesobb bepotoltam...:(
2015. febr. 11. 09:08
 48/258 anonim ***** válasza:

Ki hogy van azóta? Írjatok!:)

S

2015. febr. 26. 10:02
 49/258 anonim ***** válasza:
B vagyok, ma voltam vérvételen, és kedden megyek a 12.heti uh-ra :-) már alig várom, mert már 3 hete nem láttam :-( Sote 1-be megyek, nem tudjátok,adnak ott majd fényképet?
2015. febr. 26. 11:34
 50/258 anonim ***** válasza:

hehe, B, a mi idözitesünk elegge egyforma :D

en is kedden megyek legközelebb, akkor leszek 12+6, es en is 3 hete lattam :D

remelem en is, hogy minden rendben van, nehez igy, hogy meg semmit nem erez az ember az egeszböl (pl. babamozgas), ami megnyugtathatna..

szerdan irok majd, hogy mi volt :)

E

2015. febr. 27. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!