Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Akkor koztem es koztetek kb 2 het van! En 13- an megyek a 12 hetes uh-ra! Nekem szerencsem volt mert kedden voltam uh-n! Eeees ugy mozgott a kis dragam, egyszeruen hihhhhhetetlen!:) en meg hanyok sajnos de lassan elmulik ez vigasztal!:)
S
igen, biztosan el fog :)
ami nekem sokat segit, ha mar közvetlenül felkeles utan eszem egy szendvicset es iszom hozza. ha ugyanezzel varok addig, mig beerek a munkahelyre, utana csinalhatok barmit, az egesz napnak löttek.. :S
Sziasztok! Irjatok ha tul vagytok az uh-n!:)))) ma lesz ugye?
Én ma mintha jobban lennek, reggel nem hanytam!!! Holnap utan leszek 11 hetes! Hatha tobbet elo se jon!:)
Udv
S
Huuuu mekkora!!!!:))))) tok jo, hogy minden rendben! Kovetkezo lepes?
S
sziasztok, hehe, a mienk is 72 mm :D:D en 12+6 voltam tegnap.
nekem most ilyen 3D (vagy 4D?) UH-m volt, ugyhogy nagyon jol lehetett latni mindenet, majdnem vegig törökülesben volt :D neha csuklott is egyet-egyet :D
a doki nagyon jofej volt, tök vicces kommentarokat eregetett, szoval nagyon jo volt a hangulat :)
megvoltak a meresek, amikböl esetleges kromoszomarendellenessegekre vagy fejlödesi problemakra lehet következtetni, ezek szerint is minden rendben van, persze 100% garancia nincs, de minket nagyon megnyugtatott :)
E
ja es nekem az emelyges sajnos meg mindig tart.. :S
nem olyan, hogy ne tudnek töle letezni, de azert kellemetlen, remelem mostmar lassan elmulik.. :)
de akkor ugy latom, van remeny :D örülök, hogy jobban vagy :)
Orulok, hogy veletek is minden okes!:))) szuper! Tegnap elszoltam magam, persze hogy volt hanyas, tobb is...!:) de hatha muladizik mar!:) en jovohet penteken megyek a genetikai uh-ra, mar nagyon varom!!!
Udv
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!