Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/258 anonim ***** válasza:

Akkor koztem es koztetek kb 2 het van! En 13- an megyek a 12 hetes uh-ra! Nekem szerencsem volt mert kedden voltam uh-n! Eeees ugy mozgott a kis dragam, egyszeruen hihhhhhetetlen!:) en meg hanyok sajnos de lassan elmulik ez vigasztal!:)

S

2015. febr. 27. 10:59
 52/258 anonim ***** válasza:

igen, biztosan el fog :)

ami nekem sokat segit, ha mar közvetlenül felkeles utan eszem egy szendvicset es iszom hozza. ha ugyanezzel varok addig, mig beerek a munkahelyre, utana csinalhatok barmit, az egesz napnak löttek.. :S

2015. febr. 27. 11:08
 53/258 anonim ***** válasza:
E voltam :)
2015. febr. 27. 11:09
 54/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Irjatok ha tul vagytok az uh-n!:)))) ma lesz ugye?

Én ma mintha jobban lennek, reggel nem hanytam!!! Holnap utan leszek 11 hetes! Hatha tobbet elo se jon!:)

Udv

S

2015. márc. 3. 13:24
 55/258 anonim ***** válasza:
Helló helló, igen megjöttünk, minden rendben. 72 mm :-) :-) hallhattam végre a szívét is, nagyon jó volt. Azt mondta a nőci, hogy nem akart nyugton maradni, hogy tudja mennyit ver a szíve :-) de így legalább tovább nézhettem :-) úgyhogy szerencsére minden rendben :-) örülök, hogy te is jobban vagy, maradjon is így :-) B.
2015. márc. 3. 14:10
 56/258 anonim ***** válasza:

Huuuu mekkora!!!!:))))) tok jo, hogy minden rendben! Kovetkezo lepes?

S

2015. márc. 3. 17:17
 57/258 anonim ***** válasza:
Igen, jó nagy :-) mensi szerint 12+5 vagyok, de a papírra azt írták az adatok szerint 13+5 :-) sztk-s dokihoz járok, szerencsére pont holnap rendel, ő majd megmondja, aztán megírom. Holnapután házidoki mert a nődokitól kell kérnem táppénzes papírt azt meg vinnem kell a házidokinak, aztán majd nála rákérdezek hogy mikor lesz a belgyógyászati vizsgálat, mert az ugye náluk lenne! Úgyhogy még holnap írok :-) ja és kaptam egy ambuláns lapot, amin az van, hogy még 3szor kell visszamenni. 18-20; 30-32; 36-38 héten
2015. márc. 3. 22:27
 58/258 anonim ***** válasza:

sziasztok, hehe, a mienk is 72 mm :D:D en 12+6 voltam tegnap.

nekem most ilyen 3D (vagy 4D?) UH-m volt, ugyhogy nagyon jol lehetett latni mindenet, majdnem vegig törökülesben volt :D neha csuklott is egyet-egyet :D

a doki nagyon jofej volt, tök vicces kommentarokat eregetett, szoval nagyon jo volt a hangulat :)

megvoltak a meresek, amikböl esetleges kromoszomarendellenessegekre vagy fejlödesi problemakra lehet következtetni, ezek szerint is minden rendben van, persze 100% garancia nincs, de minket nagyon megnyugtatott :)

E

2015. márc. 4. 09:29
 59/258 anonim ***** válasza:

ja es nekem az emelyges sajnos meg mindig tart.. :S

nem olyan, hogy ne tudnek töle letezni, de azert kellemetlen, remelem mostmar lassan elmulik.. :)

de akkor ugy latom, van remeny :D örülök, hogy jobban vagy :)

2015. márc. 4. 09:31
 60/258 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy veletek is minden okes!:))) szuper! Tegnap elszoltam magam, persze hogy volt hanyas, tobb is...!:) de hatha muladizik mar!:) en jovohet penteken megyek a genetikai uh-ra, mar nagyon varom!!!

Udv

S

2015. márc. 5. 08:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!