Pécsi vagy környéki kismamik vannak rajtam kivül itt?
Én kozármislenyi vagyok, de már szültem aug.-01én:)
De azt elmesélhetem, hogy kiírt napon szültem. Magzatvíz elfolyással kezdődött. Első baba kisfiú 3000g és 51cm. Olyan 8hónapomtól támadt rám a fészek rakó ösztön (kifestettem a házat, és a párom segítségével átrendeztem). Terhességem alatt változó volt a közérzetem, olyanokat ettem amiket előtte és most utána sem. Volt és van sok csíkom a terhességi kezd eltűnni. Sokat szerettem sétálni, büszke voltam a pocakra:). Most lesz 5hónapos a fiunk:)
hello csajok:)
én is második babám várom. van egy 19hónapos fiacskám, s most is fiút várunk. február 24re vagyok kiirva, szombaton töltöm a 32hetet. nehezebben viselem ezt a terhességet mint az elsőt, fáradékonyabb vagyok, már most akkora a hasam mint mikor először szülni mentem. :))) persze időm nincs nagyon elhagyni magam meg nyüglődni a "nagy" mellett.:) de szerencsére a párom sokat segit.
nekem is van fogadott dokim, aki először(dr.Hánzli)
sajnos császárral szültem először, de nagyon remélem h talán sikerül most természetes uton.az az érzésem, hogy akiirtánál kicsit elöbb meglesz a pici, hát majd kiderül.:)
mindenkinek boldog babavárást, ill sok örömöt a más meszületett manócskákhoz:)
szia, akkor mi lehet h találkozunk tényleg, ha te is az édesanyák utján szülsz Pécsett:)
sajnos nekem magas vérnyomás miatt inditották a szülésem 40+2 hetesen. totál zárt voltam, nem tágultam semmit, és a kicsi szivhangja is leesett ezért hamar vittek a műtőbe. rákérdeztem, kizárva nincs h most összejöjjön a dolog, de azért esélyes egy ujabb császár...:S szóval én örülnék ha a doki a következő vizsgálatnál azt mondaná h elindult vmi és tágulok.
2hónapunk van...még tán annyi sem...kitartás!!!:)
én most vagyok 29 hetes, március 13-ra vagyok kiírva, ő lesz a második lányunk :-) ez a terhesség kicsit fárasztóbb, mint az első, mert folyton a "nagy" után rohangászok, ő 19 hónapos lesz, amikor a pici érkezik, és kicsit izgulok, hogy hogyan bírok majd kettővel, mert az első nagyon eleven csajszi ;-)
van fogadott dokim, az akivel az első babó is született
Sziasztok!
Ki a fogadott dokitok? Nekem első baba, 21 hetes vagyok és még nem tudjuk a nemét.
Szia!
Ismét a Bicsérdi vagyok, nekem is magas a vérnyomásom ill dopegyttel már nem, szedem az elejétől mert előtte is szedtem rá gyógyszert, viszont nagyon sokat keményedek és feszül a hasam 4x2 mg szedek a 500citricitesből!Ti vagy te miből mennyit szedsz?Ilyen problémáitok nincsenek?Én egy kicsit azért izgulok egyrészt hogy nem nyiltam e tovább másrészt, hogy nagyon időnap előtt se jöjjön!Ti hogy álltok a pakolással és a kisbaba ruháival, cuccaival, szobájával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!