Pécsi vagy környéki kismamik vannak rajtam kivül itt?
nálunk most különösebben nagy készülődés nem kell h legyen, mert minden megvan ugye még a nagytól:) egy uj kiságyat vezsünk a jövő7en a picinek, és ennyi.
a nagy(obb) dolgok mind megvannak(babakocsi,butor,kiskád,légzésfigyelő mérleg stbstb)kisruhák is vannak bőven,s mivel az első pár méretet tényleg csak 1-1hónapig hordják kb, majdnem minden hibátlan állapotban megmaradt. persze azért kap ujakat is mellé:)
a héten megvettem a plázában az apróságokat amik kellettek(2csomag textilpelus, kifogó /ezekből ujat akartam mindenképp/,vizhőmérő mert az bekrepált,cumik ilyesmik:))a szobákban minimális átalakitás kell majd a finishben mire jön a teso. már nagyon várjuk:)
kedves utolsó, köszi a felajánlást, de nem nagyon értem h jön ide a kommented, miben kéne segitséget kérni:)
BUÉK mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!