Győri vagy Győr környéki kismamik, vagytok?
szia. én Győr mellett lakom. 15 hetes vagyok és szeptember 15re vagyok ki írva.azt még nem tudom kisfiu vagy kislány sajna.
és hogy vagy?
:D én nem is igazán elfáradok inkább ha sokat teszek veszek nagyon megfájdul a derekam. bár rajtam van súlyfelesleg is. nálunk "második baba" (volt egy amit félidőben megszakították).
ha fiú lesz akkor 100% hogy Balázs...már az előző babának is azt adtuk volna ha fiú de kislány lett volna így Nikolett lett. most ha viszont kislány akkor még változó.én nagyon szeretném hogy Linett legyen a a apukának nem tetszik,esetleg Laura,Klaudia,Zsófia.
nálatok mi a neve a csöppségnek ?
Szia Anna! :D
Az elsönek velöcsözárodási rendellenessége volt sajna.Nikolett lett volna!
Vámosszabadi vagyok.32hetes,második babával.Nem egyszerű,az biztos.Főleg hogy a nagy csak 17hónapos és egy energiabomba.Nekem meg már itt ott nyom szúr,feszül.Mondtam is,hogy még az áprilist bírja ki,aztán nem bánom ha nem bírja ki pünkösd hétfőig...Bár nem tudok még bele gondolni mi lesz itt május végén :-)
Ja,a nagy Bendegúz,a pocaklakónak meg nem tudom eldönteni a nevét,apa Andrást szeretne én Alexandert :-) Majd szüléskor kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!