Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok! Kedves utolsó! Mi volt uh-n? Én majd jovohet utani kedden megyek, mar rettento izgulok!
S
Sziasztok, 21-es vagyok, tök jó, hogy mindenkinél minden oké :)
Egy hete voltam vérvételen, minden ok, a vas az pont határon, szóval kaptam vastablettát, de úgy meghányatott, h inkább lemondtam róla, és 3 hét után visszatértem a husira ;) (mióta elkezdődött az émelygős időszak, nem sok mindent vettem magamhoz, húst meg szinte egyáltalán nem). Mostmár kicsit jobban vagyok, de azert még nem az igazi, remélem, hamarosan túlleszünk ezen is :) nektek is ilyen szenvelgős-hányódik az eleje, vagy csak az enyém a megtiszteltetés? : D
Február 10-én lesz a 2. vizsgálat, nem tudom, hogy ez automatikusan UH-t is jelent, de remélem :)
Minden szépet és jót nektek!
Ma voltam uh-n, 13 mm-es a kis szépségem és van szívhang is! 2 napra be kell feküdnöm a kórházba egy kis infúzióra a sok hányás miatt! Üdv
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!