Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Jupiiii!😃 gratulàlok a kisfiúhoz! Akkor most hány hetes vagy?
S
Ki mikorra van kiírva? Én idáig szeptember 24.
S
Kedves B! Nektek mi lesz a neve a kisasszonynak? Kedves Kérdező! Nálatok pedig a kisfiút?
Mi a Viktórián illetve a Vivienen gondolkozunk!:)
S
Sziasztok. Nos még nem tudjuk. Egyszer már végig futottuk a naptárat, de nen volt megegyezés. Nekem rengeteg név tetszik 😀 Izabella, Emma, Lea, Lia, Dorina fú rengeteg. 😀 Szép a Viki és a Vivi is :) ebből a kettőből könnyű dönteni :) pont most készülök visszamenni a nődokihoz. Biztos ott leszek délig...
B
Ezek is szép nevek! Irj mi volt a dokinál!:)))
S
Nem sok minden. Hétfőn még csak most voltam nála először, legközelebb még később megyek. 8-12ig volt, én 9től 11ig vártam és akkor már csak 2en maradtunk. Legközelebb 11re megyek 😀 minden rebdben, de most nem vizsgált meg. Megint egy héttel nagyobbnak nézték pénteken, úgyhogy csütörtökön már 20 hetes leszek :) ja és tegnap este mintha éreztem volna valamit, de még nem tudom Ő volt e :) kicsit olyan volt mintha rúgád lett volna de nagyon tompán, finoman. :) Remélem mostmár beindul :) meséljetek ti is. :)
B
Hogy rohan az ido!!! 😃 én holnap utan leszek mensi szerint 17, uh alapjan meg 18 hetes! De jovohet kedden kiderul, hogy mekkora a kisasszony! 😉
Hat par napja mintha ereznek valami bokdoses feleket, foleg ha hanyatt fekszem es kb a koldok alatt olyan 2-3 ujjnyival!:))))
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!