Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/258 anonim ***** válasza:

Szia :)

Tökéletes, 5,4 terhelt 6,2 szóval minden oké. Csak vasat írt fel a doki. Viszont kicsit elszontyolodtam, volt UH, szépen lemért mindent, mondta is hogy korának megfelelő, szívverès oke, erre a leleten nicsen semmi, csak annyi hogy jó a víz, nincs görcs nincs vérzés stb. De semmi méret vagy súly :( úgyhogy nem tudtam meg róla semmit pedig már olyan kíváncsi vagyok. Július elején kell visszamenni kontrollra, utána megyek haza egy hétre a szüleimhez és velük majd elmegyünk egy 4Dre :) már most alig várom :) addigra már 32-33 hetes leszek úgyhogy szerintem csak a pofikáját lehet majd látni :)

Ti hogy vagytok?

B

2015. jún. 19. 12:55
 122/258 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy jo lett a cukrod!:)

Mi kedden voltunk dokinal, minden rendben! Most kezdtuk a 26. hetet, fejvegu fekvesben van, es kicsivel tobb volt mint 800 g. 😃

4 d-re mi is 30 het korul szeretnenk elmenni.

A szoba teljesen kesz, mar csak a babacuccok es dekoraciok kellenek majd, de azt augusztusban tervezzuk berakni.

S

2015. jún. 19. 18:31
 123/258 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :) Bocsi, tényleg eléggé eltűntem. :/ Nagyon-nagyon felpörögtek az események! :) Nekem még vizsgaidőszak van az egyetemen, emellett építkezés alatt állunk, oda is mindenfélét be kell szerezni, plusz a babának is vásárolgatunk már gőzerővel. :D Rengeteg dolgot beszereztünk már, csak épp a lényeg van vissza. :D (kiságy, pelenkázó, babakocsi, babakád) :D Erről jut eszembe, ti milyen típusú babakocsiban gondolkodtok (ha gondolkodtatok már ezen egyáltalán)? :)

A meleggel egész jól megbirkóztunk. :) Nekem most a pocakkeményedések jelentenek kihívást. Jó, nem sokszor keményedik, meg szedek rá 3X1 magnéziumot is, de azért jobb lenne, ha nem keményedne. Ti hogy álltok ezzel? :)

Ja, és a 4D... :) Mi a 28. héten megyünk. Alig várjuk már, hogy lássuk a babó pofiját! :)

2015. jún. 19. 21:29
 124/258 anonim ***** válasza:

Vegre Te is itt vagy Kerdezo!:)) gondolom lekot a sok munka...!

Mi babakocsibol a mamakiddies city start vettuk meg, nagyon konnyu az egesz! Fel kezzel lehet emelgetni:)

Kiságyat kapunk, az pelenkázós, a kiskad is megvan ez meg allvanyos.

:)

S

2015. jún. 19. 22:18
 125/258 A kérdező kommentje:
Képzeljétek! :) Mi is megvettük a babakocsit! :) Most olyan boldog vagyok. :D S-nek köszönhetően rápillantottam a mamakiddies babakocsikra. :) És végül a Mamakiddies Prémium Baby mellett döntöttünk. :) Most éppen akciós is, meg tényleg nagyon praktikus(nak tűnik), szóval úgy érzem nem fogunk csalódni. :) KÖszi S, az irányvonalat... :)
2015. jún. 21. 09:31
 126/258 anonim ***** válasza:

Igazan nincs mit!:) sokat olvastam, keresgeltem mire ratalaltam erre a fajtara!:) melyik szinut vettetek meg?

S

2015. jún. 21. 19:44
 127/258 A kérdező kommentje:
Zöldet. :) Amúgy is szeretjük azt a színt, meg hát még ez volt a legkisfiúsabb. :D Ti milyen színt választottatok a csajsziknak? :)
2015. jún. 22. 16:29
 128/258 anonim ***** válasza:

Pink fekete kombinacioban! Varom mar, hogy tolhassam! 😃

S

2015. jún. 22. 16:43
 129/258 A kérdező kommentje:
Én is.. :D Mondjuk nekem nem jelentett problémát, hogy még nem bújt ki a baba. Szívesen eltologattam én üresen is. (Összerakás után) :D
2015. jún. 22. 19:31
 130/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Na előkerültél te is :) mozgalmas most akkor. De azért a végén pihend ki magad, mert baba után megint nem lesz pihi ;)

Én is nézegetem már a kocsikat, de mèg nem tudok dönteni, mi olyan 50et szánnánk rá, a legtöbb meg e felett van. De a lényeg nekem hogy 2. emeleten lakunk, úgyhogy könnyűnek kell lennie. Néztem pierre cardint meg bergont, majd még szétnézünk :) én is alig várom már a 4D-t 😄 remélem jövőhónapban meg lesz a kiságy, és már csak ahhoz kell még lepedő meg pelenkázólap, a többit azt hiszem már beszereztük :)

B.

2015. jún. 22. 21:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!