Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Szia :)
Tökéletes, 5,4 terhelt 6,2 szóval minden oké. Csak vasat írt fel a doki. Viszont kicsit elszontyolodtam, volt UH, szépen lemért mindent, mondta is hogy korának megfelelő, szívverès oke, erre a leleten nicsen semmi, csak annyi hogy jó a víz, nincs görcs nincs vérzés stb. De semmi méret vagy súly :( úgyhogy nem tudtam meg róla semmit pedig már olyan kíváncsi vagyok. Július elején kell visszamenni kontrollra, utána megyek haza egy hétre a szüleimhez és velük majd elmegyünk egy 4Dre :) már most alig várom :) addigra már 32-33 hetes leszek úgyhogy szerintem csak a pofikáját lehet majd látni :)
Ti hogy vagytok?
B
Orulok, hogy jo lett a cukrod!:)
Mi kedden voltunk dokinal, minden rendben! Most kezdtuk a 26. hetet, fejvegu fekvesben van, es kicsivel tobb volt mint 800 g. 😃
4 d-re mi is 30 het korul szeretnenk elmenni.
A szoba teljesen kesz, mar csak a babacuccok es dekoraciok kellenek majd, de azt augusztusban tervezzuk berakni.
S
Sziasztok! :) Bocsi, tényleg eléggé eltűntem. :/ Nagyon-nagyon felpörögtek az események! :) Nekem még vizsgaidőszak van az egyetemen, emellett építkezés alatt állunk, oda is mindenfélét be kell szerezni, plusz a babának is vásárolgatunk már gőzerővel. :D Rengeteg dolgot beszereztünk már, csak épp a lényeg van vissza. :D (kiságy, pelenkázó, babakocsi, babakád) :D Erről jut eszembe, ti milyen típusú babakocsiban gondolkodtok (ha gondolkodtatok már ezen egyáltalán)? :)
A meleggel egész jól megbirkóztunk. :) Nekem most a pocakkeményedések jelentenek kihívást. Jó, nem sokszor keményedik, meg szedek rá 3X1 magnéziumot is, de azért jobb lenne, ha nem keményedne. Ti hogy álltok ezzel? :)
Ja, és a 4D... :) Mi a 28. héten megyünk. Alig várjuk már, hogy lássuk a babó pofiját! :)
Vegre Te is itt vagy Kerdezo!:)) gondolom lekot a sok munka...!
Mi babakocsibol a mamakiddies city start vettuk meg, nagyon konnyu az egesz! Fel kezzel lehet emelgetni:)
Kiságyat kapunk, az pelenkázós, a kiskad is megvan ez meg allvanyos.
:)
S
Igazan nincs mit!:) sokat olvastam, keresgeltem mire ratalaltam erre a fajtara!:) melyik szinut vettetek meg?
S
Pink fekete kombinacioban! Varom mar, hogy tolhassam! 😃
S
Sziasztok! Na előkerültél te is :) mozgalmas most akkor. De azért a végén pihend ki magad, mert baba után megint nem lesz pihi ;)
Én is nézegetem már a kocsikat, de mèg nem tudok dönteni, mi olyan 50et szánnánk rá, a legtöbb meg e felett van. De a lényeg nekem hogy 2. emeleten lakunk, úgyhogy könnyűnek kell lennie. Néztem pierre cardint meg bergont, majd még szétnézünk :) én is alig várom már a 4D-t 😄 remélem jövőhónapban meg lesz a kiságy, és már csak ahhoz kell még lepedő meg pelenkázólap, a többit azt hiszem már beszereztük :)
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!