Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok. Nálunk minden változatlan. Jó ez a hőség :D Napi 3 zuhany meg egész napis ventillátor :D de picúr jól érzi magát. Eleven, nem lassult be :) ma el akarok menni moziba, meg felrakjuk a függönyt. Ja meg a kutyának akarom megcsináltatni apával ezt a biztonsági rácsot a babaszobához. :) Ne rázza nekem oda be a szőrét :) jövőhét szerdán UH, aztán hétvégén megyek haza szülőkhöz egy hétre. Ott meg ugye a 4D lesz :) és veletek miújság??
B
Sziasztok! Nalunk is minden okes! Elkezdodott az utolso trimeszter!:))))
Ez a meleg nekem a vegzetem!:(
Elegge vizesedik a kezem es egyfeszt zsibbad..
De picur jol erzi magat, hatalmasakat boxol, es jol kinyomja magat itt ott!
Jovoheten nekem is lesz uh!! :))) alig varom!:))
S
Haho! Voltal uh-n B? Mekkora a csajszika?
Mi a 29. héten 1400g-osak!:))) Ki, hogy van?
S
Ha sokat talpalok akkor a labam vizesedik, a kezem akkor ha meleg van!:)) az kellemetlenebb, hogy zsibbad is..:(
Jah es sok a savam, mas bajom nincs! 😃
S
Sziasztok, hogy vagytok?? :)
Nálunk minden rendben, ma voltunk orvosnál. 33+6 mensi szerint, de ugyanúgy nagyobb egy héttel mint eddig tehát ma már ( mivel elmúlt éjfél :P ) már 35 hetes vagyok :))) nagyon durva :D
2400gramm volt a becsült súlya, hossza pedig 47 cm. Azt mondta a doki ütni fogja a 4 kg-t. Szerencsére fejvégű fekvésű :) mostmár kezdek izgulni :)) kb 3 hét és megyek haza, anyukám szerint biztos hamarabb fog jönni. Csak addig maradjon míg hazaérünk :D teljesen kész a szobája is, mostmár csak ő hiányzik :) esténként egyre többet keményedek, de még használ a magnézium.
Meséljetek miújság :)
B.
Ha tudsz akkor majd írj holnap vagy utána hogy mizu, de nem értem miért olyan pici. Nekem ahogy olvastad még nagynak is mondja és nem sokkal nagyobbak a méretei a tiédnél. BPD: 88, HC-AC: 310, FL: 68.
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!