Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok! Mi jol vagyunk, tegnap kezdtuk a 32. hetet, rohan az ido!!!
Meg sajnos megint jon a meleg!!:(( pedig idaig nagyon elveztem ezt a hus klimat odakint.:) nem is vizesedek!;)
Irjatok! Kerdezo megint eltunt!
S
Igen, biztos még mindig vam elég dolguk :P
Mikor mentek UH-ra? Majd írd meg mit tudtatok meg a bébiről :)
Mivel a dokim szabin van, igy a korhazi uh-ra mentem el 31 hetesen, de az egy kalap sz.r volt! Fel perc alatt vegzett a szonografus, meg mert 3 adatot, es ennyi!
17- en megyek a sajat dokimhoz, ott majd megmeri mindenet! :)))
Neked a hosszat, hogy meri meg?
S
Jajj... bírom az ilyen életuntakat... egyszer régen olvastam hogy az Fl-t kell 7-tel beszorozni, és az adja meg a hosszát, ezt próbáld ki, szerintem teljesen jó adatot ad :) meg anno a védőnőm is azt mondta hogy a combcsontból tudnak következtetni :)
B
Ha 31 hetesen 60 mm volt az fl akkor a baba kb 42 cm?
S
Sziasztok! :) Tényleg sok dolog van még vissza, de nyomon követem ám azért az eseményeket! :D Mi is tegnap léptünk a 32. hétbe. ^^
Még az építkezés közepén tartunk, de várhatóan minden kész lesz szeptemberre. :) Mindeközben a babaholmikat, akciókat is állandóan nézegetem és be kell vallanom, hogy hihetetlenül élvezem ezt az egész időszakot! :) Kicsit tartottam attól, hogy "sok lesz" majd így minden együtt, főleg a vége felé, de hála Istennek a vizesedésen kívül teljesen zavartalanul tervezgethetek, vásárolhatok. :) :D
De jó, köszi az infót, én sem tudtam, hogy hogyan lehet kiszámítani a baba hosszát. Jó tudni.. :) ;)
Amúgy elkezdtétek már összekészíteni a kórházi csomagot? :)
En meg nem keszitettem ossze csak veszegetem a hozzavalokat ami nincs itthon! Par haloinget vennem kell meg egy papucsot! Kb 2 het mulva tervezem bepakolni!
Orulok kerdezo, hogy Te is itt vagy!:)))
Akkor mi ketten egy idosek vagyunk!:))
S
Szívesen :) örülök hogy nálatok is minden oké :) az akciókat én is mindig nézem, sőt én is meg anya is már vettünk csomó olyan rucit ami 68as vagy nagyobb is :D
Én jövőhéten csapok még egy kört egy a dm-ben, már csak a betét, domestosos kendő ilyenek hiányoznak. Mivel ugye én hazamegyek szülni nekem kicsit furcsa a pakolás, mert ugye egy csomó mindent majd otthonról viszek pl. törölköző, evőeszköz hálóingek. Szóval kicsit hiányérzetem is van, hogy ezeket nem tudom bepakolno :D viszont minden mást be kell raknom, törlőkendő pelus körömkészlet fésű stb :)
Még jövőhéten csinálok egy ellenőrzés ha megvettem a maradékot aztán kész leszek :)
B.
Amúgy ti hány hálóinget terveztek vinni? Én eddig 3 db-ot vettem, de nem tudom, hogy vajon elég lesz-e? :/
B! Amúgy honnan fogsz hazautazni? :)
Dm? ;) Én is szeretem! Tök jó dolgok vannak, megfizethető áron. (Y) Ma például 2 cumit vettem. :) Nagyon szépek, BPA mentesek és akcióban csak 600 Ft volt. :O Szóval tényleg megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!