Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Na örülök hogy rendbe jöttél :)
Sajnos nem szopik :( nem tudom mi nem tetszik neki; de mikor próbálom szoptatni, mint akit kínoznak :( szó szerint ellöki, sír, elfordul. Próbáltam bimbóvédővel, ugyanaz. Az meg a másik baj, hogy tejem is nagyon kevés.. nem is lövellt be, amit tudok lefejek, és azt persze a táp előtt megkapja. De ez a kevés tejem is csak a tejserkentő tea miatt van. Sajnos ez van. Ha még épp sikerül is bekapnia, akkor is kettőt szív és elengedi. Úgyhogy már beletörődtem, amit le tudok fejni azt megkapja.
Ha császár lesz, ne félj tőle, 1 hét után semmi bajom nen volt :) plusz az is tényleg igaz, hogy amíg veled van a baba, addig nem is érzel fájdalmat. :) csak ha még sokat mentem, akkor fájt utána a hátan. Pl. Kihasználva hogy ugye anyáéknál vagyunk, elmentem vásárolni magamnak, utána megvolt a hátfájás. Ha császár lesz, remélem te is hamar felépülsz :) minél több séta babával a kézben! :)
B
Na senkinél semmi változás?? :)
B
Haho! Ma delutan fel 1- kor megszuletett Viktória, 3200 gramm és 50 cm!
Mindketten jol vagyunk, en labadozok a csaszar utan!
Amigy nagyon ugyes, szepen szopizik!:)) de egy meregzsàk az biztos! 😆
Ti higy vagytok?
Juhúú Gratlulálok!! :) :) Igazán kis formás lehet :) Mesélj majd részletesen ha lesz egy kis időd :) remélem te is jól vagy.
Nálunk minden oké, éjjel már 6 órákat alszik, most éjszaka csak 4et; de tegnap előtt már 7 órát is aludt :) 2 napja egész sokat van fent nappal. Olyan sokat változott, fejlődött már :) ő is kis méregzsák ha felkel akkor azonnal enni akar :D kis mohópocok :)
B
Koszonjuk!:)) holnap mehetunk haza, mar nagyon varom!!!
Viki rettento ugyesen szopik, tej annyi, higy gyarat nyithatnek! 😆😃
Mar szepen gyarapodik naprol napra a sulya is!:)
Tenyleg csak az elso 1-2 nap rossz csaszar utan!:))
Kivel mizu?
Kerdezo???
Örülök, akkor gyorsan fel fogsz épülni :) ha hazamentek lesz segítségetek?
Én kicsit csodálkoztak, annak ellenére hogy barátnőm felkészített, minden létező ember aki megcsodálja a babát, legyen az barát, rokon, szomszéd, az az első 2 kérdés hogy van e elég tej és szopik e rendesen. Nem mintha sok közük lenne hozzá ( gondolok itt inkább a szomszédokra, mert nyílván imádom a barátaim meg a rokonaimat is szerencsérr ) bár lehet csak azért rossz nekem kicsit hogy Dorci tápos.. na de mindegy, erre készülj fel :D
Kérdező is jól eltűnt megint, jelentkezz!!! :))
Szio! Jo itthon lenni az biztos! Tegnap a varratok is kikerultek!:)
Jol telnek a napok, szopik meg alszik ja es oriasalat vigyorog!:) meg tudnam zabalni!
Amugy a fejesbol es szoptatasbol all a nap tenyleg! Tej annyi van hogy mar fagyasztom. Az ejszakak nalunk is jok, 2x max 3 x van fent.
Otthon vagytok mar?
S
Haho! Kivel mizujs? Mi jol vagyunk, cseperedunk, hizik es no a kisasszony! Tok eszre lehet venni a ruhain! Ami par napja nagy volt most meg jo!:)))) sokat szopizik es alszik! Elkezdodott a pocifajas, de az infacol bevalni latszik.:)
S
Hali, itt is minden oké :) 2napja éjjel 1re alszik el, de cserébe aludt fél8ig ;)
Igen a ruhába nagyon szépen észrevehető a növekedés :) ja igen már rég itthon vagyunk, 2 és fél hetet voltunl otthon, majd megyünk megint egy hétre.
Pár napja volt egy kis mosoly ha megsimogattam az arcát; ma reggel teljesen rámvigyorgott :D olyan cuki volt. Még 1-2 hét és már tudatosan fog mosolyogni remélem :) biztos már kérdező is babázik :)
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!