Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
BUÉK!🎉🍾
Remelem jol teltek az unnepek!
Nalunk viszonylag nyugosre sikeredett! Par nappal karacsony elott bujt ki 2 ragofog, karacsonykor 1 metszo es meg mindig jon! Szoval hetek ota szenvedes!
Hat igen, a telefon... Nekem is hazavagta a telom, csak 12 ezer volt a kijelzo csere...
En se nyomkodhatom elotte, de nem is telefonalhatok mert kiveri a balhet! Kesz....
Sok klassz dolgot hozott a jezuska. Pl konyveket, bevasarlokocsit, fa jatekokat, ruhakat, ágyat, memoriajatekot, pelust.
A szilveszter csendesen telt, hal istennek nem ebredt fel a durrogasta, mondjuk mi kertvarosban lakunk, itt kevesebb a csinnadratta mint a varosban.:))
Viki is igazi rosszcsont, egyre tobbet van el magaban, igaz csak par percre de mar ez is valami.
Meselj , nektek hogy teltek az unnepek?
Szilvi
BUÊK nektek is :) :)
Jól vagyunk köszönjük, illetve alakulunk :) átestünk az első betegségen :( de szerencsére nem volt vészes, csak "szimpla megfázás taknyolással és köhögéssel, láz nem volt. Elkapta a kis unokahugitól. Én meg tőle, párom meg tőlünk :D de mostmár Dorcsi van a legjobban,mi még kicsit küszködünk. Nekünk is csendesen telt a szilveszter, Dorcsi is tudott aludni, pedig itt volt rendesen minden. Minden újabb tüzijátéktál húztam össze magam, hogy csak most ne kelljen fel :) ekkor már betegek voltunk, 30án kezdődött.
Kedve is jó volt egyébként, csak nem pörgött annyira, de ma már újra a régi. Nalunk is van 2 újabb fogacska.
Felül a két elülső örlő. Alul is 3 szorosára van dagadva neki, abba még nem vagyok biztos hogy szemfog vagy szintén az elülső örlő lesz e belőle.
A héten megyünk megérdeklödni a bölcsit, a védőnőnk régebben azt mondta januárban van beiratás. Viki fog menni bölcsibe? Vagy maradsz vele 3 éves koráig? :)
Betti
Szio!
Jobbulast a csaladnak!!
Viki nemigen lesz bolcsis... Majd megy szepen ovodaba.;)
Jajj ott aztan a kozossegben mennyi nyavajat ossze fognak majd szedni!:(
Nalunk 3 het alatt vegul 5 fogacska jott ki, kemeny idoszak volt igy az unnepek alatt! Kb mar megbolondultunk mindketten. Kijott a 2 also metszot, 2 felso-elso ragofogak es az also elso ragofog. De jon masik oldalon is a parja, igy bovul 12- re a kor. Remelem most nyugi lesz egy kicsit!
Tul vagyunk az elso komoly havazason. Megvolt a szankozas is, na tolni jobban szereti mint ha huzzuk. Amugy elvezte...;) ☃
Mostanaban csokkent az etvagya, de ez a fogak miatt van. Fura mert Viki egy zabagep volt, most megy csak eszik. 🤔😁
Mikor kezdenetek a bolcsit?
Dorcinak tetszik a hó, szankozas?
Szió! Ne haragudj, eltűntem kicsit.. hosszú időszak volt. Épphogy kijött a betegségből Dorina elkapta a bárányhimlőt.. valószínű az orvosi rendelőben szedte össze. Szerencsére egész jól viselte, csak az arcát dörzsölte néha. Kb 3 hét volt. Aztán pár nap újabb taknyosság, most 2 hete még torokgyulladás, hasmenés láz.. ajj kivoltam.. még éppen jól volt mikor hazamentünk Debrecenbe, erre ő is én is elkaptuk ezt a nyavaját. Anyáékat is lefertőztük. Mostmár jól vagyunk, remélem vége ennek az időszaknak. Ezt leszámítva minden oké, szépen telnek a napok. Otthon igazi rosszcsont volt, hisztis akaratos :D volt minden :D mikor épp jól volt.
Mikor csak ketten vagyunk, egész másképp viselkedett. Mikor hazajöttünk hoztuk anyósomat is pár napra, elvoltunk, segített, pihiztünk.
Jövőhéten adjuk be a papírokat a bölcsibe, remélem eldogadják az én papírjaimat is, mert szerintem azzal valami nem oké, de meglátjuk.
Nálatok miújság? Remélem jól vagytok.
Betti
Szia Betti!
Huuu jol megjartatok akko! De tul vagytok rajta az a lenyeg!:)) es meg baranyhimlo is?? Jujjjj
Na mi lesz a bolcsivel? Mikor kezdi Dorci?
Hogy vagytok? Majd meselj!:)
Mi jol vagyunk, vegre bekoszontott a jo ido( kiveve a mostanit), elvezzuk az egesz napos kintletet. Jarunk 2-3 jatszora, plusz az udvar. Csak enni jovunk be ha jo az ido.
Vikinek mar 15 foga van, elegge megviseli ez a fogzas( meg engem is). 😖
Nagyon ugyike, sok mindent mond mar, imad tancolni, szereti a zenet meg ha en enekelek, de nem mindegy am mit! Vannak kedvencek. 😃
Nyaron kezdjuk a szobatisztasagot, vagyis probaljuk majd. Mar most szol ha pisil vagy kaki van a pelusban.
Intezi a nyulakat is, minden allatot megetet. Es szereti a bogarakat is😱 Jol megnyomorgatja szerencseteleneket.
😃😬
Szilvi
Szió. Megjöttem :D
Miújság felétek? Mi hétfőn jöttünk meg egy 4 napos pihi plusz nagyizás után. Nagyon jó volt. Barátainkkal egy vendégházban voltunk, hatalmas kert, minden ami kell. Fiúk horgásztak mi meg elvoltunk. Most láttam igazán, milyen is egész nap kint lenni. Még enni is mindig kint ettünk. Csajok szépen lefáradtak estére, 7-7 nyomták a szunyát. Nekem szokatlan is volt, Dorcsi általában 8-9 közt alszik el. Fura volt már fél7kor fürdeni :D
Aztán mentünk anyósékhoz, ők is már kint a kertes házba, ott is egész nap kint, élveztük.
A bölcsiről egyelőre annyi van, hogy felvették, majd júli végén lesz szülői, akkor többet tudok. Igazából annyi volt a levélben, hogy felvették, de volt ott egy olyan is ha a beiratáskor mindennek megfelel. Ez nem tudom pontosan mit jelent.
Mi is lassan kezdjük a szobatisztaságot, holnap megyünk is bilit venni, mert még ninvs is neki, nem akartam erőltetni. Úgy voltam vele majd most nyáron, úgyis sokat lesz pucéron.
Dorcsi is egyre több szót mond, napról napra. Most ott tartunk, hogy már ki kell találnom épp mire gondol, mert már néha nrm tudom :D
Veletek miújság?
Betti
Szia! Reg jartam mar erre en is!
Velunk is minden rendben!:) gyorsan telik a nyar:(
Lassan 2 evesek lesznek a csajok!!
🎈🎉
Keszultok valamivel?
Mi most kihagyjuk a nyaralast, Viki nem kepes megulni hosszabb tavon az autoban, nem hiaba orokmozgo…;)
Szinte mindent mond mar, akar 3 szavas mondatot is alkot.
Nagyon esznel kell lenni mit mondunk, mert maris mondja vissza 😂
Nalunk is hasonloak a progik. Kertben vagyunk, vagy jatszon illetve heti 1-2 alkalommal jatszohazba is jarunk hogy Viki szocializalodjon. Nagyon sokat valtozott mar , egyre szivesebben jatszik gyerekekkel. Csak osztozkodni ne kelljen!! 😃😂
Nalatok mikor kezdodik a beszoktatas?
Szilvi
Kedves Kérdező! Te nem jársz már erre sosem?
Jo lenne tudni, hogy veletek mi van…;)
Udv
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!