Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Kedves B! Gratulalok!!!! Az a lenyeg, hogy mar tul vagytok rajta es minden okes!!:))) majd meselsz meg, hogy otthon milyen!;)
Hat mi meg elotte allunk ennek a csaszarnak, kicsit felek is tole... Megis csak egy vagas a hason!:(
Igy mar a vege fele engem is minden hulyeseg utol er...
Most ulok az orvosnal..., vmi borbajom lett a terdemen egy hete es csak rosszabbodik, aztan megyek a fuleszetre mert egesz ejszaka nem aludtam ugy faj a fulem!:((
S
Szegény, jól megjártad a végére :(( igen kicsit fura a császár, szülés közben is ki vagy szolgáltatva, de a műtőasztalon elérzéstelenítve még furább. De ne aggódj, minden rendben lesz, utána feküdni kell 6 órát, de minden nap egyre jobb lesz :) én így a megfázással tegnap azt hittem megőrülök mikor elkezdtem köhögni, de ma már az is teljesen elviselhető :) szóval tényleg napról napra egyre jobb lesz. Én annyit tudok tanácsolni hogy majd minél többet sétálj, mert az a nehezebb. A fekvés meg ülés már aznap meg másnap is egész jó volt, de éjszaka után hogy sokat fekszel rossz felkelni. Kitartást, jobbulást, aztán majd jelentkezzetek :)
B
Na lett egy fajin bőrgombam es egy kozepful gyulladas! Csutortokon kell visszamennem, most borzalmas...:( de gyogyszert nem akarok bevenni!
Es milyen a baba? Az anyasag? Segitenek a korhazban?
Nalunk bababarat a korhaz, igy egesz nap es ejszaka is velunk lesz majd a baba!:)))
Ha gondolod priviben kuldhetsz kepet a babarol!:))
S
Uhh :S remélem hamar meggyógyulsz :)
Anyának lenni jelenleg olyan természetes :)
A dokik, nővérek nagyon kedvesek voltak. A csecsemősök is, de a többségük nem segített a szoptatásbam sajnos. De egy kettő igen, de még sajnos nem nagyon megy a babámnak, nem tudja rendesen bekapni, folyton elengedi. A tej alakul, de még nem az igazi az sem.
Nagyon nyugodt, aludna egész nap :D tegnap is már úgy mentem szólni a nővéreknek hogy segítsenek feljelteni mert mostmár ez nem oké :)
Küldök képet, B
Szerintem ugy kell, vagyis a linket masolod be!:)
Te most vegul mennyi idore szultel?
Jaaaa remelem a heten kigyogyulok ebbol a fulbajbol...:((
S
Kedves Kérdező! Ti, hogy vagytok?
En egyre tobbet kemenyedek es aprobb gorcsok is szoktak jelentkezni! S
Hogy vagytok lànyok?? :) változás, bármi jel? :)
S, meggyógyultál már?
B.
Haho! Koszi, ugy nez ki, hogy meg gyogyult a fulem! Kemeny 2 hetbe telt...
Ma vagyok 38+1 hetes, volt ma nst, minden okes, neha gorcsolok de ennyi!:)
Ha nem indul meg addig akkor 21- en csaszar!:))
Ti, hog vagytok? Milyen otthon? Babuci szopik?
Ejszakak milyenek?
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!