SOS! Vannak rajtam kivűl is itt olyan kismamik akik nem csak most hanem régebben is küzködtek fehérköppeny szindromával?
Csatlakozom :)
Nálam már valamennyire csitult a dolog, de még így is mérnek néha magasat. Pedig itthon normális, sőt, néha alacsony. Mondtam, hogy bocsi, de rögtön ez van ha nem otthon mérek. Esetleg ajánld fel a lehetőséget, hogy méred otthon, vezeted, és azt megmutatod a védőnőnek, még mielőtt ész nélkül felírná a csökkentőt.
Én nem éreztem, de nekem mindig azt mondogatták a rendelőben, hogy biztosan az van, mert ott mindig magasat mértek. Én is mértem otthon, és mondtam, hogy ott mindig normális. A háziorvosnál is magas volt, a nőgyógyászaton is, a védőnőnél is néha.
Engem az idegesített, hogy ezt mondogatták, mikor én semmiféle feszültséget nem éreztem közben, sem előtte, mondtam is, hogy én nem hinném, hogy ilyesmi lenne a háttérben.
Végül írt fel a doki vérnyomás csökkentőt, de mondta, hogy csak akkor vegyek be belőle, ha 140 fölé megy.
Persze nem ment soha, így nem vettem be egyet sem.
Most a második terhességemnél nincs ilyen, most normális.
Elég fura.
Szia!
Hehe:D
Nem vagy ezzel egyedül:) Én mikor elkezdtem a dokimhoz járni és a védőnőhöz,mikor még új és ismeretlen volt számomra a helyzet( új emberek stb) Elég magas volt a vérnyomásom:) Pontosítok CSAK ott volt magas:) Mikor itthon megmértem mindig elég alacsony volt:) A dokimnak mondtam is, hogy nem szokott ám ilyen magas lenni:) erre azt válaszolta, hogy "igen-igen otthon nincs fehér köpeny:D" Végül mikor már 4dik alkalommal találkoztam vele már csak 118 volt a vérnyomásom, szóval nekem hál istennek ez a fehér köpeny szindróma hamar elmúlt:) Csak meg kellett szoknom az újat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!