Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első terhesség HELLP...

Ha az első terhesség HELLP szindrómával végződött akkor mekkora az esély hogy a másodikba is elkapom?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 1. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt nem elkapni lehet, de nagy az esélye, hogy kialakul másodszorra is, nekem azt mondta a dokim, hogy jól gondoljam meg a következő terhességet, mert 70-80%, hogy a 24-26. héten megindul a szülés
2013. márc. 1. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
úristen, az nem hangzik jól :'(
2013. márc. 1. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
mi nem mertük emiatt bevállani a következőt, szerencsére a második terhességem volt próblémás, tehát legalább ketten vannak, csak több gyermek volt tervben anno, de inkább legyen két egészséges gyermekünk és nekik legyen anyjuk, mint hogy valami helyrehozhatatlan következzen be
2013. márc. 1. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! sajnos nekem az első terhességem alatt alakult ki, és még csak a koromra sem lehet fogni mert 19 éves vagyok csak :( 3 baba volt tervben, sajna így akkor egyke marad a lányom :(
2013. márc. 1. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem egy fertőző betegség, amit elkapsz, hanem ez kialakul. Sajnos, ha az elsőnél volt, akkor nagyobb eséllyel kialakul most is. De reméljük nem! A doki biztos sokkal jobban vigyáz majd rátok!
2013. márc. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!