Van egy lány ismerősöm, 8 hete van együtt a pasijával... a csaj végig fogamzásgátlót szedett, de ma már 6 hetes terhes. Gondolkoztam és arra következtettem hogy nem lehetséges hogy nem az a srác a baba apja?
Szerintetek, mekkora az esély arra hogy a srác az apuka?
Hát ahogy írtam, a csajszi gyógyszert szedett egészen 4 hetes koráig... a sráccal akkor voltak együtt 6 hete...
2013. febr. 19. 08:21
3/34 anonim válasza:
továbbra sem értem. semmi köze hozzá, mennyi ideje vannak együtt. a terhességet a menses utolsó napjától számolják, de gyakorlatilag maga a fogantatás ezután van majdnem két héttel.
ha 02.01 voltak együtt, de 01.18 az utolsó menses, akkor a magzat 02.09. körül ágyazódik be, tehát mára 10 napos, viszont a terhesség 4 hetes, az utolsó menses időpontja miatt, hiszen a nők nagy részénél egyáltalán nem biztos a fogantatás pillanata dátumra.
2013. febr. 19. 08:23
4/34 A kérdező kommentje:
Bocsi amit nem írtam le... körülbelül 1,5 hete voltak együtt mikor az első aktus megtörtént :)
2013. febr. 19. 08:25
5/34 anonim válasza:
te nem érted:) lehet a srác az apa, minden további nélkül. pont.
2013. febr. 19. 08:30
6/34 anonim válasza:
Persze, simán lehet a pasija az apa ezen adatok alapján. A terhességet az utolsüó menzesz első napjától számolják, de a fogantatás csak kb. 2 héttel később következik be. Tehát ha 6 hetes terhes most, akkor kb. 4 héttel ezelőtt fogant a baba. A pasijával pedig 8 hete van együtt. Szóval bőven lehet a srác az apa.
2013. febr. 19. 08:31
7/34 A kérdező kommentje:
akkor csak egy kérdés, 3 nap alatt beágyazódik a baba? mert ilyenről nem hallottam.
2013. febr. 19. 08:32
8/34 anonim válasza:
Még mindig lehet a sráctól a baba. Attól függetlenül, hogy 1,5 hete szeretkeztek először. Lehet, hogy előtte is volt már ez-az, csak a csaj nem meri bevallani, hogy ilyen korán odaadta magát. A fogamzásgátló sem nyújt 100%-os védelmet, szedése mellett is teherbe lehet esni. Persze, ha az állítólagos aktus előtt nem volt köztük semmi, akkor nagy valószínűséggel nem a srác az apa, mert akkor még a nőgyógyász nem tudta volna megállapítani azt sem, hogy terhes és azt sem, hogy hány hetes lehet.
2013. febr. 19. 08:43
9/34 anonim válasza:
hol van itt három nap, kérdező? a beágyazódás 8-12 napon szokott lenni.
01.18 menses első napja
02.01 együttlét, egyben peteérés
02.09 mondjuk a beágyazódás
02.14-15 körül (28 napos ciklus) az elmaradt menstruáció
ekkor már lehet tesztelni
ezek csak pl. dátumok, ha a lány 6 hetes terhes, korábban volt egy együttlét.
a gyógyszer szedés meg lényegtelen ez esetben, hiszen terhes maradt, nem is mennék bele.
2013. febr. 19. 08:45
10/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem kötöszködni szeretnék, de ahogy leírtad, előtte nem volt semmi... vagyis, 8 hete vannak együtt, 6 és fél hete voltak először együtt, előtte semmi nem történt. Én cak ezért furcsálom, hogy ilyen gyorsan beágyazodótt volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!