Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 napja késik, Duphastont...

2 napja késik, Duphastont kaptam progeszteron pótlásra, Mastodynon cseppeket szedek kb.3hete. Több, mint 1 éve próbálkozunk. Van esély babára, vagy csak a hormonok miatt késik?

Figyelt kérdés
Sárgatest elégtelenségem van, ezért kaptam a Duphastont. A hőm még nem esett le 36,8 - 37 között mozog. A doki azt mondta pénteken teszteljek leghamarabb.

#Duphaston #progeszteron #Mastodynon #sárgatestelégtelenség
2013. febr. 11. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A duphastont még mindig szeded? Mikor volt peteérésed? Egyébként milyenek a ciklusaid?
2013. febr. 11. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Amíg a Duphastontszeded, addig nem is fog lecsökkenni a hőd, akár terhes vagy, akár nem.

Ugyanis a normál ciklus során is a progeszterontól magas a hő. Értelemszerűen ha kívülről viszed be, akkor is megmarad ez a hatása.

Ha pozitív lesz a teszt, akkor tovább kell majd szedned, ha negatív, akkor meg abbahagyod, és pár nap után megjön.

2013. febr. 11. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:
A Duphastont már pénteken abbahagytam. 15. ciklusnaptól kellett szednem, 10 napig. A ciklusaim általában 24-25 naposak és mielőtt megjön előtte már egy héttel "barnázok". Petéresem ovu teszt és hő alapján 28-a körül volt, tehát elvileg a 14.napon vagyok.
2013. febr. 11. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha 28-án volt péd és prodit kapsz akkor még csak ma kéne megjönnie, de van akinek a progipótlás mellett egyáltalán nem jött meg. Aztkivizsgálták mi az oka a progeszteron hiánynak és a rövid luetális fázisnak?
2013. febr. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!