Szerintetek mekkora az esély rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, 8 hete van együtt a pasijával... a csaj végig fogamzásgátlót szedett, de ma már 6 hetes terhes. Gondolkoztam és arra következtettem hogy nem lehetséges hogy nem az a srác a baba apja?
Szerintetek, mekkora az esély arra hogy a srác az apuka?
2013. febr. 19. 07:56
21/34 anonim válasza:
ill. 14 után, gondolom nem egyszer voltak együtt. na mindegy, ez egyébként úgyse derül ki, csak szülés után, mindenesetre a terhes lányt sajnálom, kicsit szar lehet ilyen kétkedő apával.
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. febr. 19. 09:00
23/34 A kérdező kommentje:
Nem a pasija vagyok, az anyja
2013. febr. 19. 09:00
25/34 A kérdező kommentje:
a srácnak, és mielőtt jönnétek azzal hogy tudnom kéne sajnos nem tudom, mert nekem nem volt benne szerencsém hogy átélhessem a terhesség élményeit :(
2013. febr. 19. 09:02
26/34 anonim válasza:
hát kedves kérdező, pedig ez alapján, hozzáadva azt, amit a gyerekek elfelejtenek, meg el se mondanak, simán lehet a fiad az apuka. nem irigyellek titeket, ha becsúszott, és fiatalok, tanulnak stb. de lehetnétek kicsit több bizalommal a kismama iránt, azért ez elég meredek, bár mondjuk a mai világban..hát kitartás!
27/34 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül, de azért köszi
2013. febr. 19. 09:10
28/34 anonim válasza:
Ezt most nem èrtem. Hogy is van ez? Az anyja vagy, de neked nem volt szerencsèd megtapasztalni a terhessèg èlmènyeit?
29/34 anonim válasza:
28-as, gyám, vagy örökbefogadó is lehet a hölgy.
30/34 A kérdező kommentje:
Ahogy 29-es írja
2013. febr. 19. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!