Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mekkora az esély rá?

Szerintetek mekkora az esély rá?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, 8 hete van együtt a pasijával... a csaj végig fogamzásgátlót szedett, de ma már 6 hetes terhes. Gondolkoztam és arra következtettem hogy nem lehetséges hogy nem az a srác a baba apja?

Szerintetek, mekkora az esély arra hogy a srác az apuka?

2013. febr. 19. 07:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Azt a 3 napos beágyzódás dolgot nem értem honnan veszed. 6 hetes most, kb. 4 hete fognt pici, és kb. 3 hete ágyazódott be. A beágyazódás a fogantatás után kb. 7-10 nappal történik. De ez az apaság szempontjából a beágyazódás teljesen lényegtelen. A lényeg az, hogy kb. 4 hete foganhatott, és 6,5 hete voltak először együtt. Nem értem mi a probléma, mit nem lehet ezen érteni, simán lehet a fiad az apuka.
2013. febr. 19. 09:47
 32/34 anonim ***** válasza:

Régen máshogy számolták a terhességet mint most. Anyámat is mindég ez zavarja meg. A terhesség 6 hetes, de valójában a magzat 4 hetes. Mikor elmarad a menstruáció, akkor már 4 hetesnek számolnak (mert pontosan nem tudni a fogantatást rendszertelen menszesz esetén), de valójában a baba még csak 2 hetes.

Most egy terhesség 40 hetes, régen csak 38 hetet számoltak. Itt van az a 2 hét eltérés.

Egyébként akkor ugy néz ki, hogy pont peteéréskor voltak egyutt és azonnal teherbe is esett a lány.

4 hetes kismama

2013. febr. 19. 09:57
 33/34 anonim ***** válasza:
Egy 6 hetes terhessegnel 4 hete fogant a baba, tehat ha most 6 hetes a terhesseg es 4 hettel ezelott egyutt voltak, akkor siman lehet az ove a baba. Egyebkent vicces volt olvasni a sok felreertest! :)
2013. febr. 19. 16:20
 34/34 anonim ***** válasza:
Az apuka-jelölt nem kételkedik? Egyébként ha kétségetek van kérjetek apasági vizsgálatot és akkor mindenki megnyugszik.
2013. febr. 20. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!