Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
BUÉK!:)
Jol vagytok? Fogzas elkezdodott mar Dorcinál?
Eszik azóta mast is?
Vikinek adtam almalevet, nagyon izlik neki!
1-2 kanallal kezdtunk, mar ordit ha elfogy!;)))
2 het es megizleltetem vele a barackot!;)
Ketdezoekkel mi lehet?!
Szilvi
BÚÉK Mindenkinek :)
Itt szakad a hó, olyan jó lenne ha ilyen lenne jövőre is, hogy legyen majd sok jó téli élménye :)
Nem fogzik még, mostmár nincs is annyit a keze a szájában mint korábban. Kapott őszilevet, ízlett neki, nem volt kaki 3 napig, aztán ez egy kicsit segített neki. De szerencsére nem volt tőle nyűgös. Ma kap barackpürét is, úgy vettem észre a répa kicsit megfogja a hasát.
Hogy ne akarjon mindenáron felülni elkezdtem neki mutogatni a lábát, feltartottam neki hogy nèzegesse; fogja meg, azóta egy mp alatt hasra vágja magát :D ha nagyon belelovalja magát még kúszik is egy kicsit :D tegnap voltunk 4 hós oltáson, most nagyon jól viselte, csak épphogy megérezte a 2.szurit. 6hósan csak egy kötelező lesz akkor kapja meg az agyhártyagyulladás ellenit. Ti adattok be valamit ami nem kötelező? Nálunk a rota kimaradt azt nem adattuk be.
Betti
Itt is esik a hó!:)) remeljuk jovore is fog es szankozhatunk!:)
En a rotat adattam be neki, jovoheten kapja a 3. adagot a kotelezokkel. Viki is probal mar ezt azt, Ő is felfedezte a labat. Azota gugyog hozza es majd letepi a labujjait!;))
Dorci mikor is szuletett? Otthon vagytok most?
Mennyit alszik ejjel es mennyiket nappal?
Szilvi
Na egy kicsit énis elmaradoztam :) itthon vagyunk, elvileg majd csak februárban megyünk haza.
nem győzök már mit a kezébe adni hogy ne mindig ugyanazokat fogdossa :D az az első hogy mindent rázni kell, az a jó ha csörögzörög. :)
Mostmár eszik alma-sütőtök-őszibarack. A répa nem nagyon megy még most se. Vettem neki tejpépet de még nem kapotz belőle, kíváncsi leszek milyen lesz. Ma megyünk mérickélésre utána azt is megírom.
augusztus 27én született lassan 5 hónapos. Karácsonyra kaptunk fotózást 28án megyünk már úgy várom :) :)
Betti
Orulok, hogy jelentkeztel! Viki pont ma 4 honapos! Kapott almat kostoltatas gyanant azt szereti de a baracktol meg a hideg is kirazza. Ma adtam neki sutotok levet, az is izlett neki. Ő meg nem eszik mennyisegeket, csak szokatom! Kapott vanilias tejpepet 2x az is csak masodjara kezd izleni neki, abbol csak 30 ml-t eszik.
Az oltast most jol viselte, nem lett lazas csak hoemelkedese volt 10 percig. Viki is szeret mindent taperolni, imadja a csorgoket. Vettem egy adamo hintat na azt nagyon szereti!:)
Irj majd!:)
Szilvi
Na igen a hinta az biztos nagyon jó :) az alvást elfelejtettem. Nappal általában max egy órát alszik egyszerre, de a gyakoribb hogy 20-30 perceket :D de valamelyik nap aludt reggel 10től 2ig :D de ezek a pár percesek vannak általában. Mostanában este 10-11től reggel 8-9ig alszik. Jó lenne majd egy kicsit előrébb hozni a lefekvést. 7230 gramm és 65cm. Hát a súlya az 6 hónaposnak felel meg :D azt mondta a védőnő amúgy rendben van, de mivel hogy nagyobb a súlya megpróbálhatok kiváltani egy étkezést, a tízórait. Én is vettem tejpépet, gyümölcsös de még nem próbáltam. Nálunk megvolt a répa sütőtök barack alma. Még a krumplit és a cukkinit mondta a védőnő hogy ismerje meg. Boldog 4 hónapot nektek :) neki mik a méretei? És hogy telnek a napok?
Betti
Mult heti meresen 6500 es 63 cm Bogyófej.
Mi hal istennek koran alszunk! Kialakitottam egy rendszert es mukodik. Este 9- kor alszunk mint a bunda, igaz Viki 2x kel még szopizni, kb 2 es 5 ora fele, de álmában tortenik, gyors bufi es en is alszok tovabb. Reggel fel 8- kor kelunk.
Szep meretekkel rendelkezik Dorci!
Mar mi is elobb jarunk mert 6 honaposan kell duplazni a szuletesi sulyt!;) azt meg mar most elertuk!;))
Nagyon szeret kezben lenni a kis piszok, ha lerakom ordit de persze 1 konny se csordul ki... Ha nyulok a honalja ala h felvegyem maris elhallgat .
Szilvi
Halihó. Miújság? Rég jártam erre. Nálunk minden oké, sikerült már szépen kiváltani a tízórait. Reggel 8-9 között kel, táp, 1 óra fele bébiètel, 5-6 fele táp vagy tejpép aztán 10körül vacsi. A tejpép nagyon bejön neki :D minden kanálnál dünnyög egyet és reklamál hogy gyorsabban adjam :D nekünk is volt amúgy egy idő amikor 9kor kidőlt és aludt szépen 6-7ig, de annyira mostanában már nem bánom hogy később fekszik mert legalább későn kel :D mi se voltunk sose jók a koránkelésbe :) így még ha mi éjfélkor dőlünk is ki, akkor is alszunk 8-9 órát :) 23án megyünk oltásra. Jövőhèten meg otthon leszünk lesz egy kis pihi :) a héten meg a lakást akarom kicsit csinosítani, új függöny szőnyeg. Legalábbis remélem tudok venni valami szèpet. Meg az ágyat is le akarjuk cserélni magunknak. Viki átfordul hasról hátra? Dorci még mindig csak hátról vágja magát hasra, vissza nem megy neki.
Betti
Szia!
Mi is elkezdtuk a kostolast, most mar viszonylag tobbet meg tud enni 2-3 kanalnal. Etkezest meg nem valtunk ki max 6 honaposan. Viki meg vagy 8x szopik 24 ora alatt. Delelott kap egy kis alma es barack puret de ennyi.
Ő is csak hatrol hasra fordul mindket iranyba, de ha megunja hason akkor hisztizik, hogy forditsam meg!! :D
Jovohet lesz 5 honapos de ma megyunk mericskelesre.
Varjuk nagyon a jo idot!!:) mi atterunk a hordozasra mert nem marad meg a babakocsiban semmilyen formaban.
Jo pihit otthon!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!