Végefelé járó kismamik és a falásrohamok! Van még rajtam kívül, aki ilyen szinten rosszalkodik?
Reggelente 3 francia pirítóst eszem, ami 6 szelet kenyér, + sonka sajt! 2 hete erre vagyok rákattanva. Vacsira 3 rántott husos szendvics csalamàdéval!
Minden nap eszem 1-2 sütit, fagyit.
Heti 2x McDonalds.
Engem nem érdekel, azt eszem ami jól esik. Az elsővel 32 híztam, lement, majd ez is lemegy!
napközben annyira nem is, de este jönnek ezek a "rohamok" próbálok nem nehéz kajákat enni, így marad a fél liter joghurt, mandula. bár tegnap és tegnap előtt este 3-3 db franciakrémest túrtam be :)
van olyan napom is, amikor 2x-3x ebédelek, ez attól függ mennyire ízlik a kaja :) ma megyünk anyuékhoz szülinapozni, megkérem hogy csináljuk finom házi krémest, na abból egy fél tepsinyit fogok bezabálni már előre látom :) most a krémes a favorit :)
meglepő módon eddig "csak" 12 kilót híztam, és most vagyok 34. hetes. szerintem +16 kilóval fogok majd menni szülni, de le se tojom, nekem a terhesség nem arról szól, hogy jól nézzek ki, hanem arról, hogy jól érezzem magam :) utána majd szenvedek a fogyással.... :)
Szia!
A 25. héten járunk, az elején nem hogy kívánós nem voltam, de kifejezetten megutáltam kedvenc ételeimet. Na most már viszont kb 2 hete mindig éhes vagyok, csoki, süti reggel-este-délben jöhet :) És minden egyéb finomság. Eddig 6 kilót híztam, de tuti most jön a java :D
Nektek erre nem mond a védőnő semmit sem??
Én még csak 24+3 hetes vagyok,sajnos kereken 10 kilót híztam eddig,de már a védőnő majdnem hogy be akar fektetni a kórházba.Azt mondta,ha hízok továbbra is,akkor beutal.Úgyhogy diétáznom kell,nem ehetek azt,ami jól esne.Csak zabpelyhet,puffasztott rizst,gyümölcsöt,zöldséget,sovány túrót-tejet-joghurtot,kefirt.Veletek nem volt ilyen szigorú a védőnő??Én félek attól,hogy most hiába diétázom,a 30. hét után fog még csak feljönni a legtöbb felesleg,ami nem fog lemenni szülés után.
De jó nektek,hogy ti ehettek amit akartok.Úgy csorog a nyálam jó kis spagettire meg süteményekre,de nem szabad :(
Nincs fogadott orvosom,az itteni orvossal meg csak akkor találkozom(aki a védőnők mellett rendel a tanácsadóban),ha valami gondom van.Egyébként a védőnő foglalkozik mindennel,ő ad beutalókat laborba,ő küld Uh-ra,szóval a dokinak aki a kismamákkal foglalkozik fogalma sincs,hogy mi van velem.
Hát én 78,5 kilóval kezdtem a terhességet és már 88,5 kiló vagyok,gondolom ezért fenyegetőzik a kórházzal,mert már eleve nem voltam egy karcsúság akkor sem amikor teherbe estem!!
24+3 hkm
A védőnő csak fenyeget, ő nem utaljat be, ne fektethet be a kórházba, csak Orvos!!!!
Most azt mondja ne egyél, majd szoptatásnál meg igen!
Ami szülésig feljön, a fele lemegy a szüléssel, másik fele a szoptatással.
Viszont ha szoptatásnál hízol, az ott marad!
Ez a tapasztalatom!
Nekem az orvos azt mondta a 32 kg hízásra, semmi gondd, csak nekem kell majd leadnom szülés után!
A védőnő nem orvos, engem is mindig zargatott, nem érdekelt!
Bólogattam neki, aztán viszlát!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!