Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végefelé járó kismamik és a...

Végefelé járó kismamik és a falásrohamok! Van még rajtam kívül, aki ilyen szinten rosszalkodik?

Figyelt kérdés
Olvastam már sok ügyes kismamáról, akik vigyáznak, nem veszítenek kontrollt. De most azok érdekelnek, akik hozzám hasonlóan bűnöznek...pl. nutellás kenyér ebéd után, fél pizza este 10-kor...kérem, aki bántót tud csak írni, ne tegye. Engem most a rosszalkodók érdekelnek.
2013. jan. 18. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Reggelente 3 francia pirítóst eszem, ami 6 szelet kenyér, + sonka sajt! 2 hete erre vagyok rákattanva. Vacsira 3 rántott husos szendvics csalamàdéval!

Minden nap eszem 1-2 sütit, fagyit.

Heti 2x McDonalds.

Engem nem érdekel, azt eszem ami jól esik. Az elsővel 32 híztam, lement, majd ez is lemegy!

2013. jan. 18. 13:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteségedet!
2013. jan. 18. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:

napközben annyira nem is, de este jönnek ezek a "rohamok" próbálok nem nehéz kajákat enni, így marad a fél liter joghurt, mandula. bár tegnap és tegnap előtt este 3-3 db franciakrémest túrtam be :)

van olyan napom is, amikor 2x-3x ebédelek, ez attól függ mennyire ízlik a kaja :) ma megyünk anyuékhoz szülinapozni, megkérem hogy csináljuk finom házi krémest, na abból egy fél tepsinyit fogok bezabálni már előre látom :) most a krémes a favorit :)

meglepő módon eddig "csak" 12 kilót híztam, és most vagyok 34. hetes. szerintem +16 kilóval fogok majd menni szülni, de le se tojom, nekem a terhesség nem arról szól, hogy jól nézzek ki, hanem arról, hogy jól érezzem magam :) utána majd szenvedek a fogyással.... :)

2013. jan. 18. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A 25. héten járunk, az elején nem hogy kívánós nem voltam, de kifejezetten megutáltam kedvenc ételeimet. Na most már viszont kb 2 hete mindig éhes vagyok, csoki, süti reggel-este-délben jöhet :) És minden egyéb finomság. Eddig 6 kilót híztam, de tuti most jön a java :D

2013. jan. 18. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Nektek erre nem mond a védőnő semmit sem??

Én még csak 24+3 hetes vagyok,sajnos kereken 10 kilót híztam eddig,de már a védőnő majdnem hogy be akar fektetni a kórházba.Azt mondta,ha hízok továbbra is,akkor beutal.Úgyhogy diétáznom kell,nem ehetek azt,ami jól esne.Csak zabpelyhet,puffasztott rizst,gyümölcsöt,zöldséget,sovány túrót-tejet-joghurtot,kefirt.Veletek nem volt ilyen szigorú a védőnő??Én félek attól,hogy most hiába diétázom,a 30. hét után fog még csak feljönni a legtöbb felesleg,ami nem fog lemenni szülés után.

De jó nektek,hogy ti ehettek amit akartok.Úgy csorog a nyálam jó kis spagettire meg süteményekre,de nem szabad :(

2013. jan. 18. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:
A védőnőd hülye. Ha a cukrod rendben van, illetve a vérnyomás is, akkor nyugodtan ehetsz. Ilyen alapon a kismamák 80%-a kórházban feküdne már. Igen, az ideális maximum a 12-13 kg hízás a végéig, de elárulom, nekem 25 volt eddig mindkettő babámnál, és 5 kg híján azért le tudtam adni utána. Most a 3.-kal "csak" 14 kg plusznál tartok a 37. héten, de csak azért, mert a tesók után futok egész nap. Nem bírom az ilyen eszementen szélsőséges védőnőket. Engem pl. megdicsért most, hogy csak ennyi...:-) Dokid mit mond, mert az a lényeg! Hiszen kórházba is csak ő utalhat, védőnéni túlértékelte a hatáskörét...
2013. jan. 18. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Nincs fogadott orvosom,az itteni orvossal meg csak akkor találkozom(aki a védőnők mellett rendel a tanácsadóban),ha valami gondom van.Egyébként a védőnő foglalkozik mindennel,ő ad beutalókat laborba,ő küld Uh-ra,szóval a dokinak aki a kismamákkal foglalkozik fogalma sincs,hogy mi van velem.

Hát én 78,5 kilóval kezdtem a terhességet és már 88,5 kiló vagyok,gondolom ezért fenyegetőzik a kórházzal,mert már eleve nem voltam egy karcsúság akkor sem amikor teherbe estem!!

24+3 hkm

2013. jan. 18. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja a vérnyomásom a hétfői tanácsadáson 108/53 volt.A cukromat nem tudom,mert oda csak 26 hetesen kell mennem.
2013. jan. 18. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:

A védőnő csak fenyeget, ő nem utaljat be, ne fektethet be a kórházba, csak Orvos!!!!

Most azt mondja ne egyél, majd szoptatásnál meg igen!

Ami szülésig feljön, a fele lemegy a szüléssel, másik fele a szoptatással.

Viszont ha szoptatásnál hízol, az ott marad!

Ez a tapasztalatom!

Nekem az orvos azt mondta a 32 kg hízásra, semmi gondd, csak nekem kell majd leadnom szülés után!

A védőnő nem orvos, engem is mindig zargatott, nem érdekelt!

Bólogattam neki, aztán viszlát!!!!

2013. jan. 18. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Te, ilyen alapon a kismamák nagy részének diétáznia kellene, vagy tényleg tele lenne a nőgyógyászat...nem azt mondom, persze, hogy a hízás nagyja még csak eztán jön, és tényleg nem helyes zabálni meg édességen élni, mint én...na de az, hogy ne ehess meg egy krémest vagy egy Sport szeletet, ha épp megkívánod, az baromság. Tegnapelőtt mondta a dokim, hogy én leszek a kuriózum majd a szülészeten, mert a kismamák nagy része 100 kg felett van...most ehhez mi a Te 10 kg plusszod? Hülye a védőnőd, továbbra is azt mondom.
2013. jan. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!