Az normális, hogy aki rosszalkodik az oviban, átviszik a másik középső csop-ba és mindenkinek egyesével el kell mondania, h mit követett el?
NEM
Kifejezetten káros.
Mi egyáltalán a rosszalkodás???
Nem normális! Hú, de berágtam most!
Én lehet, hogy egy gonosz dög vagyok, de tuti megcsinálnám, hogy összehívok egy szülőit, majd felszólítom a "kedves" óvónőt, hogy magyarázza el nekünk egyesével, hogy jutott ez a fantasztikusan megalázó ötlet az eszébe. És az ilyet engedik gyerekek közelébe.
Én nem hagynám annyiban.Mindenképp beszélj az óvónővel hogy mi a helyzet.ilyet nem csinálhat!
Az én kisfiamról mást sem hallok mikor megyek érte csak hogy rendetlen volt megint mégsem viszik körbe az oviban hogy mindenkinek elmondja mit csinált.
Náluk követéses módszer van mivel fiam kitalálta hogy a sarokban is lehet "bulizni"(óvónő kifejezésével).
mindenképp beszélj vele.
Ez megalázás. Mivel elég rosszul kezelem a hasonló helyzeteket, én biztosan az ovi vezetőhöz mennék, de előre jelezném, hogy az ovónőt is hívja be és nyomatékosan elmondanám úgy, hogy mindketten hallják: ha még 1x ez előfordul, azonnal az önkormányzathoz megyek, de előtte a médiát is értesítem és akkora botrányt csapok, hogy ők ne maradhassanak a helyükön!!!
Nos, nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, de magamat ismerve tuti ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!