Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az ha jön a hideg a...

Miért van az ha jön a hideg a fiam rosszalkodik odabent? 36 hetes kismama

Figyelt kérdés

Amikor hideg van naponta többször görcsöl a combom belül,hatalmasakat rúg a babám van hogy sikitani tudnék a fájdalomtól,lent a csontom annyira szúr fáj hogy menni is alig tudok.

Ha jó idő van nincs semmi gond

Szerintetek?

2012. okt. 17. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Apám felesége is panaszkodott mikor jott a hideg front.

Vannak emberek akik alapból nem bírják, ugyan úgy a babák is megérzik.

2012. okt. 17. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az én pocaklakó kislányom pl frontkor nyugisabb, lustább, alszik szinte egész nap. Viszont ma... Olyan erőseket rúg, hogy komolyan nagyon fáj! És nem tudok vele mit csinálni! Ha megérintem, egy percre kb abbahagyja, de utána folytatja...

szintén 36 hetes kismama

2012. okt. 18. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
van amelyik baba különösen érzékeny a légnyomáskülönbségre,még bent is,ez kint is így lesz :(a fiam is nyügös ha front van.kitartás:)
2012. okt. 18. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért remélem ha kijön nem lesz ennyire érzékeny az időre hisz téli baba lesz a javából :)

2012. okt. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!