30 hetes kismama vagyok. Ugye nem baj ha megiszok egy pohár hideg sört? Nagyon kívánom, de alkoholmentes nincs itthon. Ihatok egy pohárral? Eddig mindíg alkoholmentest ittam a terhesség alatt, de most ez nincs.
Ha nem is egy pohárral de ha 1-2 kortyot iszol az nem hiszem, hogy árthat, szerencsére én még a szagát se bírom,
Boldog babavárást,
38 hetes kismama:)
Egészségedre!!!!
Nem lesz semmi bajod!
szia,
az én dokim azt mondta, h heti egy-két pohár bor vagy sör teljesen megengedett. Csak nem szabad túlzásba esni. Ezt mondta sz édességre is, néha egy szelet torta, vagy fagyi is megengedett.
Remélem megittad az a pohár sört!
Egészségetekre!
Egész nyugodtan!!!Voltam vesegörccsel kórházban a 22.héten és az orvosom külön tanácsolta!Rákérdeztem,hogy a rendeset is ihatom e,vagy csak az alk.menteset és azt mondta h.a rendes még jobb is!Jobb a vízhajtó hatása.Persze nem liter számra kell inni:) Én hetente iszom 1-1.5 pohárral,kimondottam jól esik,pedig azelőtt rá sem tudtam gondolni.Ha mégis két pohárral innál,akkor se félj,nem lesz bajotok!
30 hetes kismami
szia! Én az első terhességemnél úgy megkívántam a sört, hogy egyszerre sikerült bevágnom egy üveggel. Egyébként utálom a sört, soha nem is ittam, de akkor olyan "jól nézett ki". :)( hideg volt, párás az üvege, meg ilyenek) Ja és a kisbolt kellős közepén ittam meg, miután kivettem a hűtőből. Utána úgy szégyelltem magam, de csak mosolyogtak rajtam. És még ki sem kellett fizetnem. :))))
Igyad nyugodtan. (állítólag még tejserkentő is. )
Nagyon aranyosak vagytok! Megittam este, nagyon jól esett! :)
Köszönöm Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!