Terhesség alatt mikor kell kinőnie a köldöknek? és mikor mozdul meg a kisbaba? 17 hetes kismama vagyok! Ki mikorra van ki irva?
Úgy mondják,hogy kifordul a köldök, nem kinő.
De nem mindenkinek fordul ki, nekem pl első terhességemnél normális maradt.
Ha kifrdul, az is változó hogy mikor, nem mindenkinél egyforma.
Mozgást első terhességnél átlagban a 16.-20. hét között érezheted először.
Nekem csak akkor fordul kissé kifelé, ha "aláfekszim" a babám. Nem mindenkinek fordul ki egyébként.
36 hetes km.
A harmadik babát várom, és még egyszer sem fordult ki a köldököm, de nem is voltak nagyok a gyerekek (2300, 2900 gramm)
A mozgásokat mind a kétszer a 20. hét után éreztem, most a 19.-en vagyok, és MÁR NAGYON VÁROM!! :-)
Január 3-ra vagyok kiírva.
Én már a 15. héten is éreztem valami mocorgásfélét, csak nem tudtam egyértelműen beazonosítani. A 17. héten mozdult meg úgy, hogy még a hasfalamon keresztül is látszott egy ici-pici kidudorodás :) Akkor már biztos voltam benne.
A köldököm mostanában kezdett kifordulni, ma töltöttem a 30. hetet. De valóban nem mindenkinek fordul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!