Nem zavaró, hogy egyszerre 4-5 kismama (és kisbaba) van együtt a rooming in-ben?
az ilyen kórtermekből is be lehet tolni a babákat a csecsemős nővérekhez, amikor látogatód érkezik.
az apukával úgy tartod a kapcsolatot, hogy kimész hozzá :) nem mehet be senki a kórterembe, csak te!
na az első választ mintha én írtam volna :)))
Dettó ugyanez volt és pont stimmel még a 6 óra alvás is összesen.
Én amúgy is rosszul alszok zavaró körülmények között, nappal sose tudtam aludni, így az hogy aludjak mikor a babám is, hát ez nem igazán ment.
Én már 4.nap halott voltam a fáradtságtól de még egy napot maradni kellett mert nem indult be a tejem, de ez tuti a fáradtságtól is volt..
De nekem sincs más választásom most hogy a másodikat várom, mert itt is csak rooming in van, maximum erősen reménykedhetek hogy a 3 vagy a 4 ágyasba kerülök..
Valamelyik baba tényleg szinte mindig sír, és mindig van vmi program reggel 6kor ébresztő volt (nálunk) hozták a reggelit, aztán vártuk a vizitet, aztán délután jött a gyerekorvos vagy az ember nőgyógyásza megnézni hogy mizu, meg ugye a rokonok, látogatók..közben a szopiztatás ugye egybenyúlóan...és sok baba fordítva él eleinte éjjel van többet ébren..
na mindegy, én nagyon nem bírtam, de ez van :)
szerettem volna 80 idegen előtt szoptatni tök fasza lehet:-(
ahol én szültem hál isten nem jöhettek be látogatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!