Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem zavaró, hogy egyszerre...

Nem zavaró, hogy egyszerre 4-5 kismama (és kisbaba) van együtt a rooming in-ben?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd 24 órában együtt lenni a babámmal, de a kórházban, ahol szülni fogok 5 fős rooming in szoba van. Nem zavaró, hogy egyszerre akár 4-5 baba sír éjjel-nappal? Kicsit félek, hiszen első babás leszek, még a saját újszülöttem is biztos furcsa lesz, amikor sír, hát még, ha egyszerre 4-5 baba? Lehet ott pihenni is?
2009. jún. 18. 14:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Én nem lehettem babás szobában. De így utólag belegondolva nem is bánom. Valamennyire tudtam pihenni, főleg, mert egyedül voltam a szobában. Miután hazajöttünk nagyon keveset pihentem, és szerintem ez is közrejátszik abban, hogy a vágásom is rettenetesen fájt.
2009. jún. 18. 15:30
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

én Vácott szültem,ott 2 ágyas szobák vannak. Első éjszaka a két gyerek természetesen felváltva sírt. A gyerekeket cseppet sem zavarja a sírás, alszanak édesdeden tőle. Én így nem tudtam aludni, de úgy igazán amúgy sem. Éjszaka túl világos volt, nappal állandóan történt vmi room-in-től függetlenül.

A harmadik napra ellenben összeszoktak és egyszerre sírtak-ettek...

2009. jún. 18. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Mi is öten voltunk egy szobában nálunk nem volt gond!A babák egészen jók voltak csak enni keltek fel,de én erre nem is emlékszem.Csak a sajátomra keltem fel!Az anyukákkal meg jókat lehetett dumcsizni,ha valamelyikünk fürödni ment akkor a többi anyuka figyelte a picijét!

Szerencsére ide se jöhettek be látogatók,így nem zavarták idegenek az ember intim szféráját abban a pár napban!

Tehát én tudtam pihenni!

2009. jún. 18. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

5 babából 2 mindig sírt éjszaka, semmit nem aludtam. Igaz, fájt a sebem is, a hátamból meg napokig nem vették ki az EDA branüljét. Lehet, hogy más esetben meg se hallom az éjszakai sírást, de így 5 nap alatt nem aludtam 6 óránál többet én sem. Pedig a lányomnak egy hangja nem volt, aludt egész éjjel!

Az viszont nagyon jó, hogy van társaság, a tapasztalt anyukák meg meg tudják mutatni, amit a csecsemősök "elfelejtenek". Látogató szerencsére még az osztályra sem jöhetett be!

Amúgy meg mindig volt valami napközben is: vizit, reggeli, takarítás, vérny. mérés, rokonok, fogadott orvos,...

Pihend ki magad szülés előtt, ha tudod! (Én nem tudtam.) :)

2009. jún. 18. 17:25
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Ne számíts arra, ha jönnek látogatók, a gyerekedet lepasszolhatod a csecsemősöknek. Nálunk legalábbis úgy néztek, ha bármi kínunk volt a babákkal, mint a véres rongyra.
2009. jún. 18. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Mi hárman voltunk egy szobában + a babáink. Szerintem tök jó volt és nagyon jókat tudtunk aludni. Éjszaka is aludtunk és nappal is. Nálunk úgy volt, hogy a szobákba nem mehettek be a látogatók. A folyosóra csak az apukák jöhettek be. Egyéb látogatók kint az előtérben lehettek. A babákat oda tolhattuk a kis kocsijukban, ahova akartuk.

Teljesen rendben volt ez így szerintem.

Jó volt együtt lenni a másik két lánnyal. Amíg elmentem zuhanyozni vagy vécére, addig otthagyhattam a babámat a kocsijában, figyeltek rá. Én a csecsemős nővérekre azért nem bíztam a babámat, mert rohangáltak fel-alá, nem értek rá az én nyűgömmel foglalkozni.

Én jókat aludtam a kórházban, de azért inkább arra készülj, hogy majd otthon fogsz jót aludni! Amúgy is furcsa lesz pocak nélkül fájó altájjal...

Könnyű szülést kívánok neked!!

2009. jún. 18. 17:49
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ, aranyosak vagytok!

Szép estét!

2009. jún. 18. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Bpen a Szent Istvánba bemehet boldog-boldogtalan, hiába van ott pl. 5 felnőtt és 5 baba is, nem kérdezi még a kutya sem, hogy hova mész, kihez, stb. Én ott szültem...
2009. jún. 19. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
szia, én Győrben szültem, és itt minden szoba két férőhelyes(szükség esetén három)és mindegyik rooming in szoba. Hidd el sokkal jobb ha nem vagy egyedül, a szobatársammal együtt császárosok voltunk, és amíg az egyikünk pl fürdőben volt a másik figyelt a kicsijére. Itt bárki bejöhet látogatási időben a szobákba, de ha éppen ébren van a pici a karján az anyuka is kiviheti a szobából(sajnos a kiságyak nem gurulósak).
2009. jún. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!