Megnyugtataskent irna nekem olyan kismama aki sok negativ gondolattal, aggodassal volt tele folyamatosan, de mostmar, azota egy egeszseges kisbaba anyukaja?
szia!
na ide én kellek neked! volt egy 11 magzatom,aki beteg volt,és el kellett vetetni! 6 hónap múlva újra próbálkoztunk,és most van egy gyönyörű,egészséges 2 hónapos kisfiam!
hát gondolhatod,hogy ezek után minden uh-ra úgy mentem,hogy gyomoridegem volt,és mindig a legrosszabbra gondoltam! mindig az járt a fejembe,hogy tuti,hogy fog ezzel a babával is történni valami,és nem fogom tudni megszülni! itt se mentek simán a dolgok,mert magas vérnyomással végig a kórházat jártam,túl hordtam 4 nappal,és így magzatvízvizsgálat,ami egyáltalán nem kellemes,és nem is tágultam,így megcsászároztak! szóval hidd el,hogy szerintem nálam jobban senki nem aggódott! de mégis itt ez a kis csöppség,akit imádok! és mindezek ellenére,már várom,hogy jöjjön a kistesó,és ha kell végig megyek még egyszer,de ha kell százszor is mindezeken!!!
minden jót neked!
2 missed AB után, 1 friss kapcsolatban lettem terhes. Végig aggódtam a kicsi egészsége, és a kapcsolat tartóssága miatt.
A 12. hétig veszélyeztetett voltam, majd a terhességem közepén újra az lettem. Rengeteget idegeskedtem! Az utolsó hetekben a baba méreteivel hozták rám a frászt. Be is fektettek a kórházba megfigyelésre.
Persze túlhordtam a babát, pedig szerettem volna sietni haza. :)
Miután elfolyt a víz, 3/4 napot vajúdtam, végül mindkettőnk egészségi állapota miatt császároztak.
Aztán meglett az én gyönyörű Hisztikém, és teljesen EGÉSZSÉGES (azóta is)! :)
Ennyi az én történetem.
Nagyon fontos, h bízz a babádban, és próbálj minél kevesebbet aggodalmaskodni!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!