Milyen az, ha valaki ünnepekor születik vagy családba valakinek szülinapján?
A lányom,és fiam szülinapja között csak egy nap van.Jövő nyáron lesznek 5,és 1 évesek.Párommal úgy beszéltük,hogy egyik évben az 12.én,a másikban pedig 13.án tartjuk a szülinapokat.
Barátnőm kislánya december 24.én született.Szegénynek jó sok minden lezajlik decemberben.(mikulás,szülinap,karácsony)Azért,hogy 24.én ne keveredjen a szülinapja a karácsonnyal,ezért szilveszterkor tartják.
van egy ismerősöm, aki december 24-én született. most jár közel a harminchoz, férfi és néha kibukik, h neki még sosem volt olyan igazi, ereszdelahajm lerészegedős, ordibálós szülinapja :)
megértem, azért az tényleg fura lehet
6. és hog fog majd örülni tiniként az áhitatos szülinapoknak, meg hogy minden haverja azt mondja majd, h "majd szilveszterkor iszunk az egészségedre és jól megünnepeljük a te szülinapodat is" :-)))))
még mielőtt: ez nem kritika v rosszallás, erről senki sem thet, nyilván a szülők sem, de azért kitolás szegény gyerekkel:)
Az unokaöcsém dec. 31-én született, most lesz 12 éves. Szerinte a legnagyobb kiszúrás, mert karácsonyi ajándék, névnapi ajándék (dec. 30, Dávid), szülinapi ajándék egyszerre letudva, aztán egész évben semmi, és senki nem akar enni sohasem a tortájából, mert karácsony-szilveszter dömping után mindenki viszolyog az édestől.
Amikor kicsi volt, mondogattuk neki, hogy legalább minden szülinapján hatalmas buli van, és így most már van értelme szilverszteri házibulit is rendezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!