Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE I. -en Dr. Murber Ákosról...

R.timi kérdése:

SOTE I. -en Dr. Murber Ákosról kinek mi a véleménye? Van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

sajnos nekem nagyon rossz véleményem van a doktor úrról:(

8 hónapja szültem a Klinikán a választott orvosom nem ért be a szülésre(pedig 6,5 órát vajúdtam),és dr.Murber Ákos volt az ügyeletes.

A vajúdás egésze alatt rám sem nézett,az utolsó 4-5 percre jött be,amikor is szó szerint ledorgált,hogy működjek vele közre,mert nagyon rosszul járhatok ha nem(honnét gondolta,hogy mikor ergó saját kisbabám/életem a tét,nem működnék közre?).Összevarrta a gátsebem,majd elviharzott.

Mikor jöttünk el reggel bejött hozzánk( a többi napon persze nem) és nyájasan megkérdezte,hogy tud e valamiben segíteni-gondolom ekkor kellett volna pumpálnom a zsebét.

Szívesen adtam volna,a vajúdás alatt kicsit is rám néz vagy csak normálisan viselkedik.

A választott orvosomat azóta sem tudtam elérni,állítólag 2 hét szabin volt,mikor szültem,persze,soha többet nem megyek vissza hozzá,csak nagyon sajnálom,hogy így félreismertem.

A klinikáról-minden nap takarítanak,de sajnos,igen rossz állapotban vannak a kórtermek,mindent vinni kell,nálunk a szobában még zuhanyrózsa és wc ülőke sem volt.Csecsemősök nagyon elfoglaltak,van ilyen-olyan is.

Ha még egyszer szülni fogok,biztosan nem megyek vissza.

A vizitek alatt nagyon sok doki/nővérke elfogadtatta/elvárta volna a pénzt a semmiért,a környezet sem vmi szép,ha első babás vagy,nem is segítenek semmit:(

2012. okt. 4. 17:20
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod. Sajnálom, hogy más nem irt, jó lett volna többet megtudnom. Azért gondolom másként viselkedik egy orvos ha ügyel és megint másként ha azaz orvos a fogadott orvosod. Ettől függetlenül azért meggondolandó.
2012. okt. 6. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez lehet,hogy így van,ahogy mondod.

Itt vannak róla egyébként régebbi bejegyzések:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szubjekítven:én biztos nem választanám őt,anno a szülésem utána olvasgattam babaneten/indexen/nlcen és elég sok negatív véleményt olvastam róla.

2012. okt. 6. 23:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. okt. 7. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen felháborít,hogy mindenki csak szidja Dr.Murber Ákost!!! Én konkrétan a saját és a gyerekem életét köszönhetem Neki!!! Hellp-szindrómám lett és ha nem Ő a dokim valószinű nem is lennék most itt és a kislányom sem a szobájában szunyálna ebéd után...

Egyszerűen vérprofi a doki és azt a nőt csak sajnálni tudom,aki azt hiszi a magánrendelésen kifizetett pénzért majd bájolognak az emberrel. Csak ajánlani tudom őt,az aszisztenciájával együtt, Csongrádi Annamáriának hívják,akit viszont bármikor bármilyen terhességgel,nőgyógyászati kérdéssel kapcsolatban lehet zaklatni és ha nem tud rá választ adni,megkonzultálja a dokival és VISSZAHÍV!!! Egy szónak is száz a vége,tudnám én ecsetelni mi az hogy nem jó nőgyógyász...

2012. nov. 6. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Én is csak jót tudok róla mondani, mind szakmailag, mind emberileg. Az én terhességem sem volt könnyű, neki köszönhetek mindent. Végig rendelkezésre állt, még szabi alatt is bejött hozzám a kórházba (terhesség közben bekerültem), végig kedves volt, odafigyelt minden részletre.

Nekem az első válaszoló eleve negatívnak tűnt, méghogy nem segítenek a SOTE-n, és jéééé, szülés közben is beszóltak neki? Nem csodálkoznék, ha a probléma ő maga lenne. Vannak ilyen típusú emberek, az egész világ rossz körülötte, csak ő nem. Na de őt sem ismerem, csak fura volt, hogy minden rossz.

A csecsemősök segítettek bármikor, ha kérte az ember, és kedvesen tette azt, és nem elvárta, hogy Istenként kezeljék, mert szült egy gyereket (szerintem ez is elég jellemző). Az osztályon gyakran takarítottak, a szobák nem hotelszobák, de nem érdekel, nem wellnes szállóba indultam. Tökéletesen megfelelnek.

Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom, és én képes vagyok bármit félretenni azért, hogy tudjam, hogy a gyerekem jó kezekben van.

2012. nov. 17. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó,első vagyok.

Én nem gondolom magamat annak az embernek akinek minden rossz és szar,de egy alapszintű emberséget,etikát elvárnék...

Azóta egy másik kórház,más orvosához járok,és megtapasztaltam,hogy valóban van különbség.

Én elfogadom a véleményedet és tiszteletben tartom,de mindez az enyémet nem változtatja meg.Sőt örülök,hogy tetszik a Sote I,legalább lesz hely egy másik,sokkal jobb helyen számomra:)

2012. nov. 17. 22:44
 8/9 anonim válasza:

Sajnos én sem vagyon jó véleménnyel a doktor úrról, annak ellenére, hogy szakmailag én is jókat hallottam róla egyébként. Több korábbi hozzászólókhoz hasonlóan én is azt tapasztaltam, hogy folyton rohan, lerázza az embert. Persze ez gondolom részben azért van, mert nagyon sok a betege, de ez nekem személy szerint nem elég jó indok. A műtétem után 1 percre jött be a szobába közölni hogy minden rendben volt, majd elrohant és nem is tudtam vele beszélni aznap többet annak ellenére, hogy jeleztem, hogy szeretnék pár dolgot megkérdezni. Ezután másnap - gondolom mivel nem fizettem zsebbe egy fillért sem - egy éppen ügyeletes orvos nyomta a kezembe a zárójelentésemet és küldött haza, pedig nekem ő volt a választott orvosom. A zárójelentésből még nekem is egészen konkrétan látszott, hogy nincs minden rendben, amit azóta több orvos is megerősített. A műtéti varratokat 5 nap után kiszedte (természetesen a magánrendelésén) mert gondolom éppen akkor ért rá, de emiatt szét is nyílt szépen a sebem.

És mielőtt újabb kritika érné a "fanyalgókat": ez csak az én személyes véleményem és tapasztalatom, simán lehet, hogy más nyugisabb időszakban fogta ki, vagy eleget fizetett azért hogy kedves, türelmes és alapos legyen.

2012. dec. 18. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég jártam nála a magán rendelőjében első alkalommal, és sírva jöttem ki :( Borzasztóan megalázott, lenéző volt, megvizsgálni se akart! Aztán mondta h menjek vissza később, és mindezért cserébe fizethettem 20ezer Ft-ot. Hozzá soha többé, senkinek nem ajánlom! :( Egy barátnőm meddőségi kivizsgálás miatt járt hozzá, ő is megjárta vele és a szakértelmét is megkérdőjelezném, hiszen egy peteérést nem vett észre az UH közben, ami eléggé alap lenne... Hála Istennek ennek ellenére együtt volt a férjével és természetes úton sikerült a baba (évek óta próbálkoztak már) és napokkal később csinált inszeminációt a doki, meg is sértette szegénykém méhszáját. Aztán mikor ment vissza h terhes, flegmázott h "máris? Az hogy lehet? Amúgyis ilyenkor még semmi sem látszódik". Hát látszott, és ha rajta múlik nincs baba!
2016. dec. 20. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!