Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pap Ervin szülész-nőgyógyász...

Pap Ervin szülész-nőgyógyász főorvossal (Keszthely) kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
Pl gatmetszes parti/ellenes, hagy-e barmilyen testhelyzetben szulni. Esetleges othonszulesnel hatterkorhaznak megfelne-e az altala vezetett osztaly, vagy inkabb bunkok lennenek?
2010. jan. 29. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Ervin az osztályvezető? Nem is tudtam. Én csak uh-n voltam nála, a Szegődinél ezerszer jobb. Kb 10 évvel ezelőtt akik szültek a környékemen, mindenki nála szült és őt istenítette, most már nem hallok róla olyan sok jót. Mondjuk rosszat se. Velem uh-n a Papp Misi sokkal kedvesebb volt, de már nem csinál uh-t, nem tudom miért. Én a Göndöcshöz járok a kistesóval, a lányomat is nála szültem, csinált gátmetszést, de első babánál 90%-ban csinálnak, és sok múlik a szülésznőn ebben a témában. Velem kedvesek voltak, és felújították a szülészetet, rooming minden szoba, és van mindegyikhez zuhanyzó. Állítólag minden szép lett.
2010. jan. 30. 09:03
 2/6 anonim válasza:
Dr. Pap Ervin nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek, mint szülész orvost. (és természetesen, mint nőgyógyászt) Én nála szültem a második gyermekemet, és nagyon elégedett voltam! A szülésznővel (Nagy Lászlóné Vali) ketten remek munkát végeztek! Gátmetszés volt, de ott, az adott helyzet dönti el, hogy csinál-e, vagy sem. Nálam kellett sajna. Az első gyermekemet nem Keszthelyen szültem, de ha vállalkoznék egy harmadikra, csak oda mennék vissza, és csak dr. Pap Ervin - Vali páros segítségével szeretnék szülni!
2010. máj. 14. 10:02
 3/6 anonim válasza:
Csak jót tudok mondani róla. Végtelenül kedves és figyelmes. És nagyon jófej. Semmi negatívat nem tudok róla mondani. Csak ajánlani tudom. Majd ha ara kerül a sor, szülni is nála szeretnék, de az még odébb van :)
2010. máj. 19. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Későn válaszolok már?? :S

12 éve járok Ervin doktor úrhoz, szinte tinédzser korom óta. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele, tavaly nála szültem első kislányunkat. Lelkiismeretes volt és higgadt. A következő babáimat is nála szeretném szülni.

2010. jún. 30. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát a drága dr már nagyon pénzéhes lett és igazából már leszarja a munkáját...persze kinyalja a segged a meszekba amíg le nem teszed a tizest de a kórházban már keresztül néz rajtad...nálam nem vett észre egy fertőzést hiába mondtam a panaszokat (és hiába fizettem). Az én babám sajnos meghalt egy olyan hülyeség miatt amit egy antibiotikum kúrával ki lehetett volna kezelni...keszthelyen nem is tudok normális orvost a nőgyógyászaton...akinek fontos a babája inkább menjen Zegre (dr Vörös Zéta, dr László Attila, dr Husz Viktória pl ) ég és föld a 2 intézmény...
2018. jan. 7. 05:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Az egy gyilkos... Ne menjen hozzá senki
2019. ápr. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!