Végefelé járó kismamik és a falásrohamok! Van még rajtam kívül, aki ilyen szinten rosszalkodik?
Figyelt kérdés
Olvastam már sok ügyes kismamáról, akik vigyáznak, nem veszítenek kontrollt. De most azok érdekelnek, akik hozzám hasonlóan bűnöznek...pl. nutellás kenyér ebéd után, fél pizza este 10-kor...kérem, aki bántót tud csak írni, ne tegye. Engem most a rosszalkodók érdekelnek.2013. jan. 18. 13:33
11/11 anonim válasza:
Köszönöm szépen,hogy ilyen aranyosak vagytok és bíztattok :))
Hát annyit mondott,hogy ha csokit akarok enni,akkor egyek müzli szeletet,de sütit nem ehetek. :(
Hát ez van..mondjuk nem szeretnék még többet felszedni,mert nekem már ez a 10 kiló is bőven elég.Szülés után ezt le is kell adni.Enni könnyű,de fogyózni annál nehezebb...sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!