Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
 221/258 anonim ***** válasza:
Persze, amíg van tej az a legjobb :) szerintem nektek nehezebben is fog menni, mert anyatejeseknél cici a minden :D én is mostanában nézegetek hordozókat, csak én már csatosat szeretnék hogy háton legyen hordozva. Van egy kengurunk, de azt csak akkor használom ha nekem nincs kedvem babakocsizni, de annak elég rossz a kialakítása, olyan hülyén van a pántja.. úgyhogy csak gyors kutyasétára teszem bele max 2o percre. Bár nem semmi áruk van. Tegnap néztem a csatos mai tai-t 25ezer...
2016. febr. 10. 10:54
 222/258 anonim ***** válasza:
Mei tai-t vettem en is, lent fenr kotos nem csatos. Elol, haton es oldalt is lehet vele hordozni. Brendonban 13000 volt.
2016. febr. 11. 17:38
 223/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Betti! Hogy vagytok? Mesélj,Dorci mi mindent csinál?

Viki jövőhéten lesz 6 hónapos, már ügyesen eszik kb 2 hete! Doki javasolta,hogy 5 hónaposan kezdjem el.ŰImád enni na! :DDDDD

Szilvi

2016. márc. 7. 22:15
 224/258 anonim ***** válasza:

Sziaa :) pár napja próbálkozik mászni, meg már 2szer kiült oldalra, de azért szerintem még messze vagyunk :) de kúszik szépen, meg ahogy maga alá húzza a lábát, utána olyat ugrik mint egy béka :D kezd nyűgös lenni a foga miatt, nem akarnak előbújni neki :( az evéssel nálunk sincs gond :) kóstolt egy pár újat is: meggy, csirkemell, brokkoli. Meg ő már ugye eszik répát krumplit tököt almát barackot cukkinit. Vikinek van már fogacskája? Miket eszik?

Betti

2016. márc. 16. 14:21
 225/258 anonim ***** válasza:

Szia! Fogacska nincs még. Volt egy ido mikor omlott a nyala meg ragott veszettul de mostanaban semmi!:) Viki meg csak a kuszasszal probalkozik, korbe korbe forog a tengelye korul. Neha maga ala huzza a labait vagy a ket karjara tamaszkodik nyujtva.

Eszik mar repat tokot, alma, barack, gesztenye es meggy.

Kapott mar egyszer uvegesbol husis kajat, na izlett neki. A gluten mar eszi 2 hete plusz sinlacot szoktam olykor keverni a fozelekbe. Mi is a brokkolival fogunk probalkozni a heten.

Szilvi

2016. márc. 16. 19:39
 226/258 anonim ***** válasza:

Szia Betti!

Hogy vagytok? Meselj!:)

Mi jo vagyunk, 7 honapos a kisasszony, ugyesen kuszik, nagyokat zabal, es mond par ertelmes szot is.

Szilvi

2016. ápr. 23. 04:57
 227/258 anonim ***** válasza:

Sziaa :) bocs elfelejtettem mostanában nézni. Jól vagyunk mi is köszi most épp itt alszik rajtam màr félóràja. Kedden voltunk státuszon tegnap volt 8 hónapos. 9kg és 72 cm. Dorci mászik és feáll mindenhol ahol tud meg lépeget is de még ülni nem akar. Elég sok mindent eszik màr, megvolt a joghurt és túró bevezetése most készülök a sajtra tésztàra. Védőnő mondta mehet a tojássárgàja is. Ja és visít sikongat kiabál brúgat egész nap :D fog mèg mindig nincs de màr nem sok hija elég nyűgi 2 3 napja de szerencse csak nappal :) mesélj mèg te is :)

Betti

2016. ápr. 28. 13:30
 228/258 anonim ***** válasza:

Szia! Orulok, hogy jol vagytok, Dorci nagyon ugyes!!:))) utoljara meg csak sergett forgott, most meg mar lepeget!!! Ez igen!;)

Nalunk sincs meg fog, de Viki elegge szenved ejszaka, sokszor felsir :( de majd csak kibujik mar es konnyebb lesz!!! Varjuk nagyon!

2 het es nalunk is elkezdodik a tejtermek kostolas, biztos szeretni fogja mert mindenvevo :D

Mar maszni probal, es lassan a felalassal fog probalkozni mert az agy szelenel nyulkal felfele. Viki viszont felul a babakocsiban, es rettento boldogan nezelodik. Hiaba fektetem vizszintesbe, felkapaszkodik...

Szep sulya van a kisasszonynak!;)

Szilvi

2016. ápr. 28. 22:38
 229/258 anonim ***** válasza:

Szia, miújság? Nálunk múlthèten áttört vègre 2 fog :D szerencsére nem volt nyűgösebb lázas semmi :) egy felül egy alul. És megtanult ülni is. Ételekkel is haladunk, bár mostanában nem kóstolt újat, igazából a puffasztó dolgok jöhetnènek, karfiol káposzta és társai. Majd most óvatosan ezeket fogom. Nálatok miújság?

Betti

2016. jún. 1. 13:18
 230/258 anonim ***** válasza:

Szia! De jo hogy irtal!:)

Mi is jol vagyunk. Felall ahol csak tud, kuszik es a maszast gyakorolja, 2 napja a kiulest gyakorolja, a babakocsiban viszont stabilan ul! Ott fekvesbol ugy felhuzza magat mint a sicc. Ő is evett mar joghurtot, turot, tojast, majat. Lassan en is kostoltatok vele ujabb zoldsegfelet. Gondolkk itt a karfiolra, kelkaposzta stb. Mar 2 hete vegleg abba hagYta a szopit nagy banatomra, pedig tej lett volna...:(

Mindegy is mert imadja a tapszert is!;))) ebbol 3-4x eszik egy nap meg 2-3 alkalommal kanalasat.

Sokat sikongat, brummog, kiabal, mond par szot ugyhogy cukiii!

2016. jún. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!