Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Szep es izgalmakkal teli szulesed volt akkor! Koszonom, hogy leirtad!:))
Egyebkent az alvas hosszusaga attol is fugg, hogy mennyit eszik. Altalaban delutan es este 100 ml korul szokott szopizni( mérem), es ilyenkor van, hogy 4 esetleg 5 orat is alszik!:) kb 4 hetes kora utan kezdodott igy az etetesek kozott hosszabbodni az ido.
A vizet ma vettem, 2x kapott meg csak! De beszamolok mindenkepp!:)
Sziasztok! Gratulálok a babádhoz Kérdező :)) na ha már itt járunk, mi lenne ha véget vetnénk ennek a dolognak és leírnánk a keresztnevünket? :D én Betti vagyok.
Szép szülésed volt, kár hogy műteni kellett. De az nagyon jó hogy megkaptad a babát egy kicsit, nekem csak odamutatták, eléggé hiányzik hogy nem élhettem át milyenek a legelső pillanatok :( nálunk szerencsére nincs hasfájás, max az a pár perc amíg egy kis puki megcsikarja a hasát :) én 3 hétig nagyon jól aludtam éjszaka :D éjféltől 6-7 alukált a kisasszony, aztán most egy hete megint sikerül hamarabb lerakni de így felkel 2-3kor.
Kedden megkapta a két hós oltást, szegénykém üvöltött vagy negyedórát :( közbe meg siettetek hogy haladjon a sor... éb meg döntsem hogy öltöztessem vígasztaljam, tegyek rá neki vizes borogatást (anyukám javasolta)
Sajnos estére belázasodott 38,9 volt popsiba, de ha levonom az 5öt még akkor is lázas. De azt szerencsére jól viselte nem volt nyűgös, ez volt éjfélkor, aztán 5kor kelt és addigra szépen le is vitte a kúp neki :)
Én személy szerint jól vagyok, most jutottam el oda, hogy szeretnék majd elkezdeni futni járni újra :) jó volt otthon lenni egy hetet, szusszantam egyet, eljutottam fodrászhoz, vásárolni barátnőzni, nővéremmel is sok időt tudtam eltölteni. A nagyszülők meg unokáztak :))
Betti :)
Sziasztok!:)
En pedig Szilvi vagyok!;)
Nalunk is valtozoak az ejszakak, van h 1x van hogy 2x kel enni. Attol fugg, hogy mikor alszik el este. Mi is szepen gyarapodunk, most 6 hetesen 4600 es 56 centi. 2 het mulva mi is megyunk a 2 hos oltasra meg en a rotat is beadatom szerintem! Remelem nem lesz lazas!:(
Mi sokat setalunk, napi 2x tobb orat! Ilyenkor alszik 2-3 orat is, ideben ez alom lenne. Mutetnel nekem is csak megmutattak a babat meg adhattam neki egy puszit, aztan eltelt vagy 3 ora mire odahoztak...:( de sebaj azota elvalaszthatatlanok vagyunk!!:))
Sziasztok! Kivel mizujs? Nagyon eltunt mindenki!
Szilvi
Sziasztok. Mi jól vagyunk köszönjük. Holnap lesz 3 hónapos Dorcibaba :) :) itthon vagyunk megint Debrecenbe a hèten meg a jövőhéten. Kicsit megfáztam és manó is kicsit taknyos, remélem más baja nem lesz. Próbálom most keveset fogdosni meg puszilgatni, de elég nehéz. De mindig itthon vagy mama vagy papa, meg úgyis azért vagyunk itt hogy ők unokázzanak :) mostanában már nagyon jól alszik éjszaka, este 9re kidől és tartja stabilan a 7 órát, néha becsúszik egy 6 vagy 8 óra is :) pár napja elég sokat nyáladzik és nagyon tömi az öklét, lassan jönni fog a fogacska, már biztos viszket neki. Szerencsére még nyügi nincs. Egyre többet fogdos mindent, bármilyen messziről megtalálja a tv-t :D imádja nézni a lámpát, állítólag fejleszti is a szemét. Szépen tartja a fejét percekig hason, múltkor átfordult hasról hátra, de szerintem csak eldőlt mert már nem bírta magát :D ma megnyalattuk vele az almát, elsőre nem nagyon tetszett neki, dehát még ugye nagyon idegen neki :) én élvezem a pihenést :) veletek miújság?
Betti
Sziasztok! Orulok, hogy jelentkeztel!
Mi is jol vagyunk, elmult mar Viki 2 honapos!
En mar nagyon varom a hozzataplalast! Kivancsi vagyok mit fog szolni hozza! Idaig barmit akartam neki adni semmit nem ivott meg... Nem hiaba, csak a cici a favorit! Se kamilla tea, se mecsek baby...:)
Szepen gyarapodik, a 2 honapos statuszon 5200 gramm es 57 centi volt.
O meg 1x kel hajnalban de az sem igazi ebredes mert komasan eszik, gyors bufi es szunya tovabb!:) hatalmasakat alszuk kettesben a nagy agyon, ugyanis nem marad meg a kisagyban! De ha forgolodni fog muszaj lesz valahogy bele szoktatni. Nappal nagyokat setalunk es jokat alszik a levegon. Az oklet tomkodi a szajaba o is es nagyokat cuppog, es tok edes ahogy felfedezi a kezeit...:))))
Gogicsel es nagyokat mosolygunk!;)
Sziasztok! Kivel mizujs? Jol vagytok?
Mi igen! Mult heten toltotte Viki a 3 honapot.
Gyorsan ropul az ido!:)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Szilvi
Sziasztok. Mi is jól vagyunk minden rendben.
Dorci mindjárt 4 hónapos :) kezd akaratos lenni :D lassan kezdődik a készülődés.
boldog névnapot Vikinek :)
Kellemes ünnepeket nindenkinek. Majd még jelentkezem csak nyügi van.
Betti
Köszönjük szépen!:)
Betti! Ti mikor kezditek a hozzátáplálást?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!