Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Szigetszentmiklósról megyek Debrecenbe. 250 km :) ott a Kenézy kórházban fogok szülni, ott elvileg adnak napi egy hálóinget, mi eddig kettőt vettünk. De mivel 10 percre van a kórház, bármikor tudnak hozni nekem valamit ha kimarad vagy nem elég :P
Az nagyon jó áron volt :O
Én vettem egy talán Aventes üveget+adtak hozzá egy ajándék cumit akkor ez egy ezres volt. Meg volt valamelyik várandós csomagban is cumi. Meg bababoltbam kaptunk még 2 ajándék aventes cumisüveget :D úgyhogy el vagyok látva. Tényleg kiváltottátok a várandós csomagokat amit lehet? :)
B
En a felicitas csomagot es az alma patikas promoboxot valtottam ki.
A Kenezy jo korhaz ugy hallottam!:) annak van egy magan intezmenye is vagy hogy?
Szerintem 3-4 haloing eleg:)
S
Arról még nem hallottam, de igen, mondta barátnőm hogy nagyon szépen felújították, meg neki jó tapasztalata van :)
Van még Dmes csomag, babakunyhós ( bár ez nem tudom meg van e még ) ill tegnap mondta barátnőm hogy van mülleres is, oda is regiztem, de azt majd ő váltja ki nekem, mert itt nem találkoztam még müllerrel :D
B
Akit befektettek a minap 35 hetesen, vele mi lett?
S
Hát passzolok, írtam hogy ha tud írjon miújság. Bár az is meglepett hogy írt, mivel hónapok óta csak 3an vagyunk. De még nem jelentkezett.
B
Sziasztok! Képzeljétek! Nekem is be kellett feküdnöm a kórházba. 5 napot töltöttem bent, kész rémálom volt. Egyik éjszaka úgy elkezdtem viszketni, hogy egyszerűen nem tudtam abbahagyni a vakarózást. :O Hiába akartam önuralmat gyakorolni, egyszerűen nem ment. És bementünk a kórházba. Kicsit féltem, hogy majd kiröhögnek (mert semmi kiütésem nem volt, meg egyéb más tünetek sem), de végül kiderült, hogy epepangásom van. És külön kiemelte a doki, hogy a viszketés (akár enyhe, akár erősebb) a kezdeti tünet. Szóval, ha viszkettek, akkor menjetek dokihoz, mert ebbe a baba bele is halhat. :O
Amúgy mi jól vagyunk, minden rendben. :) Kaptunk gyógyszereket, amik sokat segítenek. :)
Amúgy én nem váltottam ki egy csomagot sem, mert mindenki cska panaszkodott, hogy semmi normális dolog nincsen bennük, csak szórólapok. :/ De most, hogy írjátok, hogy volt benne cumi meg ilyesmi, azért kicsit így bánom. :D Nem tudom, ha van lehetőség, lehet, hogy kiváltom akkor. :)
Az a lenyeg, hogy jobban vagy!:))
Nekem tegnap lett kesz a laborom, direkt kertem maj, epe vese funkciot is, de rendben vagyok!
Nem semmi, még jó hogy bementél, és mostmár minden rendben :) kitartást mindenkinek!! Már nincs sok hátra :))
B.
Mi jol vagyunk, de ez a meleg kegyetlen volt! Mar ennek a 30 foknak is orulok, hozzan holnapra er ide a hidegfront!:))
Mostanaban kezdtek osszerakni a korhazi csomagot. Meg 1-2 dolog kell es az is kesz!
Holnap megyek vegre dokihoz! Mar nem voltam tobb mint 5 hete!!
Ti, hogy vagytok?
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!