Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Ja igen, csak úgy emlékeztem már írtam :D

Dorina Izabella lesz. :) rajtam most kezd már tényleg látszani hogy baba van a dologban, kérdezték a héten a boltban is :)

2015. máj. 16. 17:37
 102/258 anonim ***** válasza:

Szép neve lesz a kislányotoknak! 😉😊

Már rajtam is látszik rendesen, nem győzöm magam ruházni! A régi felsőim mind felejtősek, a pocak felét takarják el! 😃

2015. máj. 17. 09:33
 103/258 anonim ***** válasza:

Én is vettem már most, meg még kelleni fog :) holnap cukorterhelés... juhéé :)

B.

2015. máj. 18. 18:45
 104/258 anonim ***** válasza:
Irj majd, hogy milyen volt!:) én 3 hét múlva megyek!:))
2015. máj. 18. 21:11
 105/258 anonim ***** válasza:

Na hát ez még nem az volt mint amire készültem..

Nálunk úgy megy, hogy a terheléses előtt csinálnak egy éhgyomrit.. Ezt csináltál meg most. Ez csak egy fél cső vér levétele volt, amire több mint 1 órát álltam sorban. Be is kaptam 2 pogácsát mielőtt kiszédültem volna a sorból, katasztrófa.. Úgyhogy jövőhét kedden megyek a terhelésesre. Aztán elvileg szerdán doki, gondolom ad beutalót vérvételre, arra vissza megyek csütörtökön :D aztán egy ideig gondolom megint pihi. Remélem le tudom zavarni így 3 nap alatt.

B.

2015. máj. 20. 11:57
 106/258 anonim ***** válasza:

Ez érdekes! Nalunk ugy mukodik, h vesznek vert ehgyomorra, aztan iszunk cukros vizes majd 2 ora mulva ujbol vervetel, kozben meg pisit is kell leadni.

Mi tegnap voltunk uh-n, ugy mocorgott a Dragam, h alig birta lemerni a doki!😆😃 mar szemmel is lehet latni a pocakon h mozog! Vicces elmeny!:)))

Hogy vagytok?

S

2015. máj. 20. 18:56
 107/258 anonim ***** válasza:

Na sziasztok. Túl vagyok a cukorterhelésen, azzal nem volt semmi probléma, de nagyon rosszak a vénáim, és kb. 8szor szúrtak meg a 2 alkalommal.. Csütörtökön akartam menni rendes vérvételre, de így ezt elhalasztom egy héttel, mert most nagyon fájnak a kezeim :( Holnap nődoki, aztán jelentkezem :)

B

2015. máj. 26. 17:31
 108/258 anonim ***** válasza:

Ó, szegény!:( biztos nem lehetett kellemes! Írj ha túl vagytok a dokin!:)

S

2015. máj. 27. 10:10
 109/258 anonim ***** válasza:

Hali, hát nem jó hír. Illetve fura :D Még a doki se tudja mi van. A múltheti éhgyomri 5,4. Ez ugye teljesen jó. A tegnapi éhgyomri 7,1, terhelés után meg 6,2. Azt mondja a doki ilyet még nem látott, úgyhogy kiküldött a kórházba endokrinológiára, azt mondja szerinte meg fogják ismételni, mert ilyen nincs... Viszont nem csinált uh-t, úgyhogy nem láthattam most :(

Nálatok újdonság?

B

2015. máj. 27. 17:29
 110/258 anonim ***** válasza:

Szia! Ez tenyleg erdekes, lehet inzulin rezisztencia..., vagy nem tudom! Az endokrinologian majd kivizsgaljak, hogy mi lehet! Uh-t miert nem csinalt???

Mi jol vagyunk, festjuk a szobat!:) vagyis en kiszolgalom a csaladot kozben.:)) nekem 2 het mulva lesz a terheles, remelem jo lesz.

Mikor mesz az endokrinologushoz?

S

2015. máj. 28. 19:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!