Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/258 anonim ***** válasza:

haho, 6+6, ma megyek dokihoz, meg nem nagyon tudom, mi var ram, mert Nemetorszagban elek, gondolom itt masabb picit, mint otthon, bar nagy vonalakban biztos hasonlo :)

ilyenkor mar mindenkepp van szivhang?

mindenkinek boldog babavarast :))

2015. jan. 20. 13:52
 22/258 anonim ***** válasza:

Csajok! Túl vagyok az első uh-n!:) 8x8.6mm petezsák, 2mm-es szikhólyag! 5 hetesnek megfelelő a méret, doki megnyugtatott! annyi rossz után már ennek is nagyon örülök! 3 hét múlva megyek legközelebb! Írjatok!

Syl

2015. jan. 20. 17:00
 23/258 anonim ***** válasza:
Én is én is!:)Ma vagyok pont 6 hetes,múlt hét hétfőn voltam dokinál egy hét késés után+görcsöltem is,még nem látott semmit,csak megvastagodott nyálkahártyát.Jövő hét hétfőn megyek újra!Vannak tüneteitek?Nekem állandósulni látszik az egész napos émelygés+álmosság.Nekünk második baba és 1 év után sikerült!Mindenkinek szorítok!Úgy tűnik rossz volt a tv műsor karácsonykor,a mi babónk akkor fogant!!:):)Julcsi
2015. jan. 20. 17:25
 24/258 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok! Nekem holnap kell visszamennem a dokihoz, legutobb meg csak megvastagodott mehnyalkahartyat ill. Megnagyobodott mehet látott az uh-n! De van negy pozi tesztem! Kb. 6 hetes lehetek most! :)
2015. jan. 20. 18:58
 25/258 stone8083 válasza:
100%

Gratulálok mindenkinek, jó olvasni, hogy ennyi lelkes sorstársunk van... Én "KISPAPA" vagyok, a feleségem nost 8 hetes terhes!!!! :-D

Nekünk lombik-programmal jött össze (első próbálkozás), bár még nagyon izgulás van, nehogy baja legyen... Voltunk már UH-on 6 hetesen, de akkor "még" csak egy 7mm-es petezsákot láttak beágyazódva, holnap megyünk ismét!!! Reméljük jó híreket kapunk, nagyon izgulunk, bár látom ezzel vagytok még így páran!!! Nekem ez az első baba, a feleségemnek már van két nagylánya az első házasságából... Holnap írok, ha nem felejtem el, mit láttak... Sok sikert mindenkinek és csak pozitívan!!! Peti

2015. jan. 20. 20:47
 26/258 anonim ***** válasza:

sziasztok, 21-es vagyok. tegnap voltam dokinal, megvizsgalt, kaptam kepet, lattam dobogni a kis szivet (hallani meg ugye nem lehet), szoval nagyon boldog vagyok :)

remelem nem offolok, de megkerdeznek valamit töletek, hatha tapasztaltabbak vagytok. az uh foton ezek a meretek vannak: D1 7,8mm, D2 27,7mm, D3 30,0mm

a ket utobbi meret szerintem a petezsak "szelessege", "hossza" (mondta is a doki, h szep nagy a petezsak), a 7,8mm a baba vagy a szikholyag? nem igazan tudom elkülönieteni a kettöt.. mivel dobogott a szive, az csak nem lehet a szikholyag nem? :) vagy nem tudom..

2015. jan. 21. 08:13
 27/258 anonim ***** válasza:

Kedves 26- os! Úgy tudom, hogy a szikhólyag max 4 mm-es lesz, annal nagyobb nem igen... Úgyhogy szerintem az első a baba mérete!:) gratulálok 😉😉😃😃

Syl

2015. jan. 21. 08:20
 28/258 anonim ***** válasza:

köszönöm szepen, en is gratulalok Neked!! :)))

olyan jo beszelni erröl valakivel, valakikkel, mivel elmondani meg nem nagyon lehet senkinek... :)

2015. jan. 21. 08:42
 29/258 anonim válasza:

Üdv! Tudom nem ide tartozik, de a párom már a 40. hétben van...nálunk már nagy az izgalom :)

Esetleg Egerbe jár valaki vizsgálatokra vagy fog ott valaki szülni??

2015. jan. 21. 15:34
 30/258 anonim ***** válasza:
Sziasztok, gratulálok mindenkinek!! :-) :-) én is tegnap voltam először, eddig minden rendben :-) két hét múlva kell visszamennem addig izgulunk megint, remélem oda tud jönni a párom is, mert szinte ellentétes műszakban dolgozunk. Első voltam: B
2015. jan. 22. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!