Novemberi baba várók vannak köztetek?
Sziasztok! Hál istennek, minden rendben, méretei alapján még nagyobb is, mint 12 hét (13+6) :) De persze 12-nek írják :) Kislányom is mindig nagyobb volt. Kicsit mondjuk beletette a bogarat a fülembe a doki, mert most a nyaka körül van a köldökzsinór :( ez persze még változhat, sőt lehet hogy lekerül, aztán megint vissza... Azt mondta az orvosom, 30%-nak így van. Remélem, ebből nem lesz gond. És sajnos az is kiderült, hogy lehet nem szülhetek nála :((((((( Nov 16-ra vagyok kiírva, és ő mostani felállás szerint Okt. 31-ig lesz. Nagyon reménykedem, hogy addig még változik,mert az az igazság, hogy évek óta ez van, de mindig tolódik a határidő :) NAGYON profi orvos, nyugdíjig ő volt a főorvos, majd hogy nem nélkülözhetetlen. Ennyit rólam! :) Többiek? Üdv:
Niki1
Sziasztok lányok! Bocsi,nagyon el voltam foglalava,most meg utazok Washingtonba,úgy hogy lehet,hogy csütörtökig nem tudok írni!
Nagyon örülök Niki! Remélem mindenki jól van! Végre mehetek vérvételre is csütörtökön! Nagyon boldog vagyok! Nálam minden rendben,és jól vagyok! Millió puszi mindenkinek!
Sziasztok! Írjatok! Hány kiló plussznál jártok?
Sziasztok! 21, egyébként Andi...:)
Megvolt a 12 hetes vizsgálatom és hála minden rendben van. Csak a véreredményeknek kell jónak lenni!
Én -1,5 kg-nál tartok, mert nem igazán eszem rendesen, nem tudok mit. Nem esnek jól a kajá. Májkrémes kenyér...vajas kenyér..sajtkrémes kenyér...paradicsom ezerrel és gyümölcs. De a baba méretei teljesen jók, így azt mondta a dokim, ha ezeket kívánom, akkor ezt kell enni!!
Már rá vagyok kattanva a dinnyére! :)
De jó neked, hogy Washingtonba mész! Vigyázz magadra!
sziasztok!
Először is örülök,hogy jól vagytok!
Dinnye....hm..........
Washington gyönyörű volt,de olyan erős vihar volt,hogy inkább hazajöttünk,mert nem volt értelme sétálgatni ott maradni! :-(
Végre megvoltak a vizsgálataim! Labor,kenet...minden! A baba nagy,és nagyon aktív! Egyfolytában úszkál.Alig tudtak szívhangot nézni! Van egy haláli fotóm! Annyira megmutatnám Nektek! A baba pont belenéz az ultrahangba,és felemeli a kezét,mintha integetne,és teli pofával nevet! Megőrülök! Hol tudom megmutatni?
Puszi Nektek!
21., vagyis Andi vagyok!
Kedves utolsó! Hogy-hogy már tudod a Down-kor eredméyét? Én 11-én voltam , azt mondták, hogy kb.3 hét múlva kapom meg az eredményt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz!Én fogytam az elején, most nyertem vissza az eredeti súlyomat. Mocorogni még nem mocorog, vagyis én nem érzem.A kicsi szívverését szoktam hallgatni phonendoszkóppal, mert mást nem hallani még vele. :)
Sziasztok!
De jó,hogy mindenki jól van! Gondolnátok,hogy itt mennyire nem foglalkoznak a kismamákkal? Ki vannak akadva,hogy szerettem volna vérvételre menni.Itt 3 havonta van egy teljes kivizsgálás,és ennyi.Nincs vérvétel,nincs cukor,nincs afp....sorolhatnám! Lehet izgulni.Mindig az a kérdés:vérzel? Nem...hát akkor nincs gond...
Na..mit szóltok? Most volt meg az első vérvételem,amit úgy harcoltam ki,és minden rendben..:-)
Én már ennek is örülök!
Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!