Mennyivel másabb (ruha, stb) egy aug. Végi baba, mint egy novemberi?
Érkezik a kistesó,ha jól számoltuk aug.vége,szept eleje.
A nagytesó novemberi???
Mennyiben kell máshogy készüljek???
Nekem pont így van hát konkrétan ALIG van valami amit tudtunk volna hordani mivel a novemberi gyerekemnek hosszúujjú body, vastagabb plüss stb. rugik voltak 56-os méretben , bundazsákunk, overálunk is 56-62 es volt.
A kicsi megszületett augban 34 fok volt. A plüss rugik értelemszerűen nem kerültek használatra, a hosszúujjú bodyk se.
Az overált bundazsákot is pont kinőttük most mire jöttek a hidegek hiszen 68-74es kell belőle már. A nagyobb babám 74es cuccai MIND nyáriak, se egy vastagabb béleltebb gatyó se egy vastagabb pulcsi:) Viszont napozó, nyári kiskalap,kocsicipő, kocsiszandi, ujjatlan body, rövidujjú body, rövidujjú pólü dögivel van 74-es itthon...most ezeket se nagyon tudom ráadni. Kis vászon gatyókat szintén nem:)
Úgyhogy mi eléggé megszívtuk ezt :) Még ilyen szempontból egy tavaszi őszi párosítás jobb talán.
Pont azért. Bodyt magában is és ruha alá is használhatsz, és újszülöttet nem napoztatsz. Teljesen felesleges ilyen kicsinek megvenni. Nekem mindkettő nagy melegben született, és most az ősz is szép időben telt, kint mégse egy szál bodyban voltak, mert még túl picik. De tőlem aztán mindenki arra költ, amire akar, nyugodtan vedd meg, ha úgy érzed, hogy kell. :)
De ha már itt tartunk, napvédőkrém se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!