Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, aki novemberre...

Van valaki, aki novemberre várja a babát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én novemberre várom.
2012. márc. 20. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Vajon mért törölték a hozzászólásomat?!

Én is novemberre várom, ha esetleg keresel fórumokat írj privit!

6+3 napos kismama

2012. márc. 20. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is novemberre várom.
2012. márc. 21. 08:18
 4/13 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Én nov. elejére vagyok kiírva.
2012. márc. 21. 08:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is novemberre várom! Netes kalkulátor szerint 13-ára, de jövő hét hétfőn megyek dokihoz, és pontosítunk :)

20/L, 6+1 hkm.

2012. márc. 21. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nov. 11-re írt ki a doki. 6+2 vagyok.
2012. márc. 21. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Én is hétfőn megyek dokihoz.Az első vizsgálatom!

November 13-ra vagyok.

Tudjátok,hogy milyen vizsgálatok lesznek? Hogy vagytok egészségügyileg(Süly,vitaminok,mozgás...)Mindenki,mint a makk?

2012. márc. 21. 17:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én szedem az Elevitet, ennyi a vitaminom. Akkor kezdtem el szedni, amikor erős pozitívat teszteltem, ekkor már elhittem hogy végre sikerült a baba. Régebben halvány pozitív tesztjeim is voltak, de akkor mégsem voltam babás. Na most már az vagyok az erős pozitívval.

Súlyom ugyanolyan, mint eddig. Miért, változnia kellett volna máris?

2012. márc. 21. 18:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem,hogy már híztatok-e,hanem azt,hogy normál súllyal indultok -e a szüléssel?.
2012. márc. 22. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok. Én Gravidát szedek, meg halolaj kapszulát mellé.

Hányinger, émelygés semmi, de aluszékony vagyok nagyon, fáj a derekam, fel vagyok picit puffadva, és néha görcsölet a pocim.

Mozgás: most már mindenhova biciklivel járok, hogy szép az idő, és jövőhéten megyek úszni.

Sajnos mást nem sportolhatok, rossz a térdem. A súlyom 82 kg volt (kb. 3 hete mértem, de szerintem most is annyi) a kb. 175 centimhez, de még ducinak sem mondanám magam, csak teltnek. :-)

2012. márc. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!