Van valaki, aki novemberre várja a babát?
Vajon mért törölték a hozzászólásomat?!
Én is novemberre várom, ha esetleg keresel fórumokat írj privit!
6+3 napos kismama
Én is novemberre várom! Netes kalkulátor szerint 13-ára, de jövő hét hétfőn megyek dokihoz, és pontosítunk :)
20/L, 6+1 hkm.
Én is hétfőn megyek dokihoz.Az első vizsgálatom!
November 13-ra vagyok.
Tudjátok,hogy milyen vizsgálatok lesznek? Hogy vagytok egészségügyileg(Süly,vitaminok,mozgás...)Mindenki,mint a makk?
Első vagyok:
Én szedem az Elevitet, ennyi a vitaminom. Akkor kezdtem el szedni, amikor erős pozitívat teszteltem, ekkor már elhittem hogy végre sikerült a baba. Régebben halvány pozitív tesztjeim is voltak, de akkor mégsem voltam babás. Na most már az vagyok az erős pozitívval.
Súlyom ugyanolyan, mint eddig. Miért, változnia kellett volna máris?
5-ös válaszoló vagyok. Én Gravidát szedek, meg halolaj kapszulát mellé.
Hányinger, émelygés semmi, de aluszékony vagyok nagyon, fáj a derekam, fel vagyok picit puffadva, és néha görcsölet a pocim.
Mozgás: most már mindenhova biciklivel járok, hogy szép az idő, és jövőhéten megyek úszni.
Sajnos mást nem sportolhatok, rossz a térdem. A súlyom 82 kg volt (kb. 3 hete mértem, de szerintem most is annyi) a kb. 175 centimhez, de még ducinak sem mondanám magam, csak teltnek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!