10hetesen 30mm-nek mérték a babát,3 nap múlva máshol már csak 24mm-nek, de minden rendben volt! Melyik érték lehet a jó?
autroph magzat: arányosan fejlődő magzat,
crl 24mm: 24 mm a fejétől a popsijáig. kb 10 hetes méret.
Az orvosom szerinte nem 10hetes hanem 9
Ha valóban 9 hetes akkor a 24mm még reális érték! Utána néztem! Egy magzati méret táblázatban 9hetesen 23mm-ert ír!!! És szerintem ezek nagyon átlagos értékek!
Ha nagyon kicsi lenne akkor biztos mondta volna az orvos!
Az én orvosom annyit mondott hogy "tökéles" csak 1 héttel kisebb...ami jogos! Biztos hogy nem egyforma a gép amivel nézték...eddigi tapasztalataim szerint az ügyeleten mindig gyengébb értékek voltak!!!!
ebben a táblázatban 8 hetesnek írja a 23 mm-t.Kicsit hülyén van írva-mármint a kerek hetek száma,mert a 8+6 után nem a 8. hét jön,hanem a 9.),tehát eszerint is 8 hetesen 23 mm.
Azért nézem!!! :-) Ne rémíts meg!!!
El van írva a számozás a táblázatban! Én is néztem már szinte minden héten megnézem hogy mekkora kb. :-)
De 2 hét múlva úgy is mennem kell UH-ra majd akkor megmondják hogy mekkora! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!