2100-as mehszaj ertek 36 hetesen? Tobbi lent
Tegnap este voltunk az ugyeleten mert volt egyszeri vizesebb folyasom, es gyakori kemenyedes, es fajasaim voltak. Bementunk, megvizsgaltak, es azt mondta a doki hogy ki tudja tapintani a pici fejet, mert mar annyira lent van. Lehetseges ez?
Na meg annyit mondott hogy a mehszaj zarva, csak mikor hazaertunk akkor lattam a kiskonyvembe azt irta hogy mehszaj 2100. Akkor ez most pontosan mit jelent?
Nyitva van a kulso mehszaj, vagy nincs?
Annyit mondott meg hogy mostmar barmikor johet a pici, es hogy nagyon figyeljek oda magamra.
Elvileg marcius 30-ra vagyok kiirva, de akkor lehet hogy elobb fog jonni a pici? vagy ezzel az ertekkel akar meg a vegeig is huzhatom?
koszonom a valaszokat
Ilyen értékekkel akár a 41-ik hétig is húzhatod csaka külső méhszájad van nyitva 1 ujjnyira,a többi zárt.
No para,csak pihenj,ne erőltesd meg magad,mert akkor tényleg jöhet hamarabb.
Hogyne lenne lehetséges. :)
És simán húzhatod a végéig is, de valóban jöhet hamarabb is. Sajnos bejósolhatatlan. Most már kíméld magad, még egy-két hétig jó, ha ellakik a pocidban. Sok boldogságot hozzá! :)
30 hkm
Szia.
A 2100-as érték az nagyon jó.Gondolom azt te is tudod,hogy C:3000-el indul a terhesség,majd ez a szám csökken.
Vagyis szépen tágulsz a jósló fájások alatt.
A jósló fájás egyre gyakoribb vendég lesz és egyre fájóbb is.
Ha most szülnél akkor is jó időben vagy.Ezen ne aggódj.Figyelgesd a fájások között eltelt időt.Amíg össze vissza jönnek ne izgulj,ha már néhány órája 10 peceseket mérsz,akkor eljött az idő.Lehet,hogy holnap megszülsz,lehet,hogy csak a 41.héten.Ne stresszelj a természet végzi a dolgát.Sok sikert!
koszonom a valaszokat
azert is voltam tanacstalan mivel elso baba, es nem igazan ertettem hogy ez mi is pontosan
de ha a kulso mehszaj mar nyitva egy kicsit, akkor meg nem all fenn fertozesveszely?
na meg nagyon sok a jolsofajasom, es nagyon sokat kemenyedek
a heten lepek a 37. hetbe, szoval ha most megszuletne akkor meg koraszulott lenne, vagy mar nem?
utolsonak, bocsi most olvastam a valaszod
igen az ertekekkel tisztaban vagyok, csak nem ertettem hogy is van ez pontosan
koszonom a valaszod,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!