27 hetesen 1 centis mehszajjal biztos a koraszülés? Tapaszalatok?
Szia!
Nálunk 31 htesen beindult a szülés és teljesen elvékonyodott a méhnyak és kinyíltam 2 ujjynira (mindenhol)Ja és elment a nyákdugóm is!Aztmondták ha a 35. héétig kihúzzuk márnagyon ügyesek vagyunk!(mintha rajtam múlna,vagy a babaán...)
Szóval a 35. hétig pihentem,de akkor még könnyű dolgom volt,mert Ő volt az első!
ÉS a 34.héten elérte a súlya a 3 kilót,a doki is biztatott hogy nem lesz baj ha jön!35 hetes korom után már megint mindent csináltam!Vezettem bevásároltam takarítottam főztem mostam vasaltam (ülve) :D
ÉS 39+4-re született!Ez is télen volt féltünk a frontoktólis...De látod egyben maradtunk!Pedig én 31 hetesen rendes szabályos fájásokkal kerültem kórházba!
Szóval nyugi!Naponta ahányszor csak van időd mondd el neki,hogy még maradjonbent,mert neki ott a legjobb,és még nincs itt az idő!Nagyon várod de még legyen türelmes!
Én folymatosan ilyeneket mondtam neki!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
(ja és nagyon könnyen szültem a 4kilós 61 centis lányom....Szerintem a méhszáj "gyakorlottsága"miatt)
2 éves kislány és 23 hetes pocakcsajszi anyuja
SZia!
Nekem a 20. héttől egy centire nyitva volt a méhszáj, koraszüléssel veszélyeztetett lettem. DE túlhordtam!!! :)) Szóval nyugodj meg és pihizz sokat(amennyit csak tudsz) és akkor biztos nem lesz gond!
Szia!
Második vagyok!
Az nagyon jó ha "csak" megrövidülve vagy!Próbálj megnyugodni!És hidd el hogy bent tud maradni! :)
Azért pihenj amennyit csak bírsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!