Ezek az adatok alapján akkor koraszülés is lehet? Hol ott a 12 ultrahangon 63mm babám!
A koraszülés és az elszámolt terhességi idő miatti korábban születésnél azért van különbség szerencsére.
Egyébként kérdésedre válaszolva én úgy tudom, hogy ha a 12. héten a magzat +/-1 hét eltérést mutat akkor átírják a szülés várható idejét. Ettől függetlenül persze lehet, hogy korábban fogant és kicsit korábban érkezik, de ha 1 vagy 2 héttel jön korábban az nem koraszülés (csak szerencse, mert az utolsó 2 hét a legkeményebb...vagy a túlhordás)
Ezeknek az adatoknak semmi köze a koraszüléshez.
A 37. hét előtt született babákat hívják koraszülötteknek, Te még ettől messze vagy és kívánom Neked, hogy ne is tudd meg, milyen az! Őszintén.
Nem tudom, hogy te ezeket az adatokat honnan szeded, de en szakmabeli vagyok es a 63 mm-es crl betoltott 12 het plusz 2-3 nap. betoltott 13 hettol 70-80 mm kb.
Szoval nincs itt egy het elteres velemenyem szerint.
Pontosan mikor csinaltak neked a 12 hetes uh-t?
Pont betoltott 12. heten, vagy korabban/kesobb?
Egyebkent koraszules nem emiatt lenne (ne legyen). Majd egy honap eltere eseten beszelunk koraszulesrol, vagy ha a baba kis sullyal szuletik.
Szia!
Lehet hogy csak szimplán nagyobb mint az átlag!
Nálunk mondjuk mindkét alkalommal pontos volt a fogantatási dátum, íyg én tudtam hogy a mensiből számolt kor a pontos!De a 12 hetesen a lányom 69mm volt!Végig hetekkel nagyobb volt uh szerint a koránál, és 61cm-vel és 3950 grammal született 39+4re!Nálunk ha két nappal később születik akkor lett volna egyszerre a szülinapojuk! :)
Most a második babónk meg a szülinapomon fogant! :)Vele holnap megyek 12 hetesre, de már 10 hetesen mondta a doki, hogy Ő sem lesz kicsi!
Ezeket a táblazatos hasonlítgatásokat szerintem flejtsd el, mert csak magadat bosszantod vele, főleg ha megszületik a babátok!
22 hós kislány és 12 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!