Ezek jó adatok? Most voltam ultrahangon, de nem mondtak semmit.
Kp mennyiségű
normális
a méhlepényed hátsófali, leválásnál ez okozhat gondot,nem kezdett még meszesedni
van egy kicsi haematómád(vérömleny) a méhszájhoz közel
mivel nem tudom előzőleg mekkora volt, hogy szivódott-e fel belőle
a koponyacsontok közti távolság 30 mm, ez jó
az fl az a combcsont, ez is jó, a súly egy picit talán kevés, de ez mérési pontatlanság is lehet
A hátsó fali méhlepényt szülés után nehezebb leválasztani(szülésznő vagyok)
A haematóma, vagy ürül ki, vagy felszivódóban van, hisz csökkent a mérete, vérzésed volt?
a baba súly nagyjából jó, ilyenkor emiatt felesleges aggódni, még mérni sem szokták
Kedves Szülésznő!
Köszönöm a választ.Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban dolgozol?
Tudni kell róla, pcos- em, inzulin rezisztens vagyok, családi öröklött dolgokról nem tudok, mert állami gondozott vagyok.
A haematomával már küzdök a várandósságom eleje óta, mostanra csökkent de nem múlt el.Táppénzre nem küldtek.
Amikor bemegyek ultrahangra semmit nem mondanak nekem, mert nem ez a dolguk.És ez a hátsó fali dolog, mit nehezíthet pontosan szülés után?Táppénzen kéne lennem?
Milyen étkezést javasolsz? Terhes vitamint femibiont szedek, de nem minden nap, csak két naponta, meg sok gyümölcsöt, zöldséget eszem.
Jelenleg nem dolgozok, van egy 18 hónapos kislányom és 20 hetes terhes vagyok:-)
egyébként vidéki kórházban dolgoztam :-)
a hátsó fali lepény különös aggódásra nem ad okot, ez szülés után derül majd ki, milyen ütemben válik le, a mellső falit könnyebb leválasztani, ha magától nem löködik ki.
Emiatt nem szoktak táppénzt javasolni, viszont a vérzés és a haematóma magában is veszélyeztető tényező.
Én táppénzre mennék a helyedben, az orvos irhat javaslatot(non-pot ajánlás)
általában az inzulin rezisztencia a pcos-el jár, ez sem veszélyesitő tényező.
Viszont a vérzésed aggasztó, a haematóma ürülés miatt lehet, de akkor szigorú pihenés javasolt, még akkor is, ha nem közvetlen a magzat közelében van :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!