Fennáll a koraszülés esélye? Nyílhat a méhszáj? Nagyon aggódom!
32+5 hetes vagyok. Pár napja menzesz szerű görcseim vannak. Hosszabb ideig áll fenn, akár fél vagy 1 órán át tart. Néha apró nyilalásokat is érzek. Mitől lehetnek ezek? Bajt jelent, vagy már készül a testem a szülésre? Ezek lennének a jóslófájások???
30. héten zárt volt a méhszáj.
Ha úgy érzed inkább menj el az orvosodhoz, nehogy mégis nyíljon a méhszáj.
Nekem a 24.hét óta nyitva van a külső méhszáj 1 ujjnyira, aztán a 35.héttől már a nyakcsatorna is 1 ujjnyi volt és még egyben vagyok,holnap kezdem 39.hetet.Szóval attól h nyílik is pihenéssel húzhatod akár a végéig is. Én is szedtem magnézium pezsgőtablettát a 36 .hétig.
szia!
nálam ugyanez a helyzet...24. héten napokjg menzesz fájdalmam volt...elmentem a dokimhoz...teljesen zárva voltam... hólyaggyulladás... kaptam antibiotikumot...( augmentin, ezt elvileg terhesek is szedhetik) aztán attól elmúlt...most a 29. hét közepén vagyok,és tegnap este óta megint úgy fáj :(( mondjuk lehet hogy most tágulok, mert elvileg azt mondták most ugrik meg...de azért ma elmegyek a védőnőhöz megnézetni a vizeletet és holnap a dokimhoz...biztos, ami biztos...szerintem tedd Te is ezt...jobb megnyugodni... sok erőt és kitartást Neked!
nekem is első babó és én is nagyon aggódom minden miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!